Animal domestic? Da. Vreau o curca!

Vreau o curca pe post de animal domestic. Bai, vorbesc serios!

Da, imi plac animalele domestice. Ador cainii de vanatoare si nu cred ca as putea avea un caine de alta rasa pe post de best friend. Man’s best friend that is. Cainii de vanatoare au tinuta, sunt eleganti, inteligenti si isi respecta stapanii cum putini caini o fac. Poate gresesc dar experienta-mi personala cu alte rase de caini m-a convins. Ador bracul german. Mai ales cel sarmos pentru ca-i asa, cum sa va zic, barbos ca mine.

De curand m-am decis sa renunt la pasiunea-mi pentru cainii de vanatoare in favoarea curcii. Da, ma gandesc serios sa-mi iau o curca. Am sa-i fac o lesa misto, am sa-i fac rost de ceva articole vestimentare ca sa arate ceva mai ”hip” si am sa o scot cu mine in oras.
Sunt ferm convins ca reactiile pe care le voi strange nu vor fi dintre cele mai pozitive dar nu fac rabat. Vreau o curca!

Totul a pronit de la sintagma: de rasul curcilor. Dom’le, curcile au un ras specific. Da, da stiu ca nu e un ras in adevaratul sens al cuvantului insa sunetul pe care-l emite curca este, cel putin fascinant.

Se intampla, destul de des, sa ma trezesc in situatii absolut ridicole. Se intampla sa ma trezesc in discutii stupide. Se intampla tot mai des sa nu fiu de acord cu felurite forme de comunicare si PiaR. Se intampla sa ma simt lezat si sfidat de campaniile diverselor companii. Se intampla si mai des sa nu fiu capabil de reactie. Mi se blocheaza creierul, dom’le.

Pentru ca pur si simplu nu mai pot tolera anumite chestii am decis sa nu-mi mai aloc timp, energie si resurse pentru a reactiona astfel ca atunci cand ajung intr-un anumit punct maxim de toleranta predau stafeta curcii.

Cand ajung intr-o situatie din categoria celor ce “se intampla”, scoatem curca la inaintare, frate. O iau in brate si ii cer o parere.

Mno, amu’ ghiciti voi ce reactie poate avea curca?

Sunt absolut fascinat de aceasta idee. As face-o, jur! As lua o curca la diverse intalniri, sedinte, mese rotunde si diverse “festivitati festive”. Sunt convins ca mi-ar reduce dramatic din efort.

Unde mai pui ca, intr-un anumit context, daca te pun fata in fata cu o curca n-ai cum sa-mi zici ca nu-i de rasul curcii treaba.

Parol?

Comments

comments

3 Comments

  1. Reply
    Catina valentina June 13, 2012

    Are tatami-o pui de curca la Nadlac!!!daca iti doresti tu foarte,foarte tare una din tot sufletelul tau eu iti dau cu placere!!!Sa iaca ai si tu un animal de companie!!!!=)))))))

  2. Reply

    […] pun accent pe “mici” pentru ca campania (asa am vrut) Chio pentru aroma-i smechera e de rasu’ curcilor iar reactiile-s […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *