Drumurile noastre toate

Bun, asa cum v-am mai povestit pe aici si asa cum poate unii mai vad si pe facebook-umi, calatoresc maxim. Nu stau locului. Nu ma potolesc si nici Dumnezeu nu pare sa aiba vreo problema cu drumetiile-mi. De ce l-am invocat si pe Dumnezeu? Pentru ca, uneori, atat de bine se ung rotitele incata lucrurile se misca mai mult decat fabulos. Cumva, astrele se aliniaza, portile mi se deschid si totul se misca de parca divinul, destinul ori marele arhitesc mi-ar sortii treburile.

Treaba e ca ma ambalez la o ieseala la Cluj, actualu-mi habitat, cu heitaru’ sef Florin Rusanu. Pe scurt: IROSEALA MAXIMA!

O sa m’em la cafele fara numar, o sa bem prin birturi si bodegi si o sa innoptam la resedinta lu’ je. Asta daca ne vor permite astrele si nu ne-or impotoli  p’undeva, vorba vine.

Acum,  particularitatea acestui road trip este ca pe blogu’ lu’ Rusanu cel Irosit zice-se ca omu’ s’apuca de cele nobile si isi propune sa participe la preselectia Dansez pentru tine din Cluj. Despre scopu’i nobil, in iroseala-i proprie aici.

Dar cum vorba lunga-i saracia lu’ unii si bogatia lu’ bloagheri zic sa consemnam ca pornim in drumetia asta impreuna si ca o sa maximizam experienta. Ne-am vorbit deja de niste vlog-uri, de niste scriituri incricisate si poze de pe la fata locului asa ca weekend-u’ asta se lasa cu inca o nebunie de roadtrip!

WISH US LUCK!

Adica, da si tu un SHARE, un LIKE la povestioara asta, poate ne-o mai sustine si altii, si STAY TUNED!

Comments

comments

One Comment

  1. Reply

    […] cum ne apucam si de episoade mai nene, mai. Episodu’ I a fost o nebunie care a inceput cam asa.  N-a trecut o saptamana si Rusanu straics […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *