I LOVE YOU ”BLUE”!

I LOVE YOU BLUE!!! Sunt uber, mega, hiper incantat. De peste opt ani, undeva intr-un dulap statea BLUE. Nu misca, nu facea galagie dar tacerea lui ascunde o prietenie incheiata subit. In sufletul lui era o adevarat arhiva. Imagini de care eu, personal, am uitat stau ascunse undeva in subconstientul lui BLUE.

La un moment dat, fratemiu’ l-a scos pe BLUE la o plimbare. BLUE e mic si nu solicita nici spatiu, nici confort. BLUE nu a suparat pe nimeni dar la un moment dat, pur si simplu nu a mai vorbit cu mine, cu noi cei care stateam in jurul lui.

Astazi, fratemiu’ vine la mine cu un zambat d’ala de-ti uneste urechile. Avea pe umar o geanta pe care o deschide cu atentie. Din geanta il scoate pe BLUE care parca a-nviat. Jur ca nu mi-a venit a crede!

Dragilor, el e BLUE si e primul meu laptop:

Pe numele-i de familie, cum ar veni, se numeste “Bellagio“. Este un laptop pe care il am de peste opt ani si in a carui componenta intra piese care dateaza de prin ’87. Da, da. Din 1987! Acest laptop a vazut Bucurestiul pe vremea cand Basescu nu era nici macar primaru’ la metropola, a vazut Abrudu’ si Campeniu’ pe vremea cand Rosia Montana nu era subiect monden si tari straine precum Grecia, Bulgaria, Polonia si Germani pe vremea ca avioanele low cost erau o raritate.

In memoria lui stau amintiri pe care le-am considerat de mult pierdute.

He is back! Si ma opresc aici pentru ca am o vaga impresia ca weekend-ul aceasta, BLUE o sa scoata din sertare  amintiri care nu ma vor lasa sa dorm cum trebuie dar care ma vor face sa zambesc si sa-mi amintesc cate nebunii am facut in tineretea-mi. Zic 😛

O sa va povestesc curand ce am gasit in traista lui BLUE dar pana atunci, again, I LOVE YOU “BLUE”!

P.S.: Tre’ sa-i fac cunostinta cu Tobisha (Toshiba), omologul sau din prezent. Sunt curios cum se vor intelege 😛

Comments

comments

2 Comments

  1. Reply
    vdp June 14, 2012

    Si eu am Toshiba :)) Ce-mi place cand gasesc cate un stick vechi si are pe el poze de mult timp uitate.. Enjoy 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *