Nu ma aplaudati din mila! Asteptati sa vedeti ce fac si daca va place ma puteti aplauda.

”Nu ma aplaudati din mila! Asteptati sa vedeti ce fac si daca va place ma puteti aplauda”. Sunt primele cuvinte rostite de Cristian Gog pe scena teatrului clasic ”Ioan Slavicidin Arad. Drept e ca ma asteptam ca publicul sa-l aclame insa nu ma asteptam la ceasta replica din partea lui Gog.

Bun. N-am inceput de unde trebuia insa uite ca asa mi-a venit. Da, vorbim de spectacolul de aseara. Momentul Cristian Gog din cadrul proiectului caritabil ”Nova Casa”, cel de care am mai zis si eu cate una- alta p’aci. Evenimentul in sine a iesit foarte bine. Prezentata simplu, modest si chiar elegant de catre Catalin Lapusca, serata se porneste. Mai un clip misto realizat de echipa “Nova Casa Design”, originatorii proiectului, mai un moment artistic cu niste copilasi talentati in ale dansului si uite asa, incetisor, se face atmosfera. Mai urca niste parteneri pe scena, mai un sponsor, mai un cavaler, mai o autoritate locala  si incet, incet ne apropiem de momentul mult asteptat.

In culise mentalistu’ cel Gog isi fumeaza linistit tigara. Nu e ingandurat. E entuziasmat. Ii vin idei si vrea sa le puna in practica. Nu-l opreste nimeni, zic.

Vine momentu’ cu pricina si ajuns sub lumina reflectoarelor este imbratisat de aplauze. Cumva modesc, timid dar foarte increzator azvarle-n public replica mai sus mentionata. Ii nedumereste maxim pe oameni si s-apuca de treaba. Momentele trec si nedumerirea se transforma in curiozitate, fascinatie si incantare.

I-a aruncat in larg pe toti si acum ii culege cumva.

Treaba buna, imi zic.

La final scoate din maneca “o super schema” care, sincer, m-a impresionat. Nu va povestesc despre piesa-i de rezistenta insa va pot spune ca a jonglat foarte iscusit cu emotiile oamenilor si a servit un final absolut memorabil publicului.

Unde mai pui ca logica finalului se leaga perfect de proiectul “Nova Casa”? Eh, asa da!

Bun, bun show-ul!

Si asta nu o spun doar eu care de felu-mi sunt critic. O emotie similara exprima si tovarasu’ Rusanu, cunoscut pentru vocabularu-i colorat in articolul sau de pe blogu’ cel irosit.

P.S.: Am facut si eu vreo 2- 3 poze cu telefonu’ din dotare. Dupa posibilitati, nu?
Le-am asezat cronologic pentru ca asa-i frumos, zic.
P.S.2: Da dom’le, am pus si eu watermark d’ala. Ca sa intre si je in rand cu lumea 😀

Comments

comments

One Comment

  1. Reply

    […] Art Revelation/ entertrainer.tv […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *