Rosia Montana – Dragos Bucur si maseaua de minte-ma

Aha! Acu’ m-am prins. Super campanie, frate! Treaba-i ca din ridicol o dam in absurd si grotesc. De vreo doua zile, Dragos Bucur se alatura mascaradei. Nu am inteles niciodata de ce ar fii Dragos Bucur o asemenea personalitate publica dar, deh, nu eu fac sondajele.
In continuare cred ca asocierea dintre numele reale ale celor doi distinsi interpreti de drama mioritica si scenariul propus de gasca din spatele campaniei este nefericita.

Apai, zau asa mai Dragos, ti-ai scoate matale, pe viu, maselele pentru cazul Rosia Montana? Fii sincer dom’le!

Aaaa, la ultimul articol, cel legat de Maia Morgenstern si mezirabila-i prestatie, mi s-a atras atentia asupra faptului ca sar prea cu patos la jugulara “mamei lui Hristos” si prea dau de inteles ca as fi vreun fan RMGC. Nu! Nici vorba. Sunt perfect constient de nemernicia care are sa se intample insa atrag atentia domnilor responsabili de campania in discutie ca daca fituicile semnate de asa zisele autoritati nationale, fituici care ne cam condamna la un posibil haos ecologic cum nu s-a prea vazut in zona asta, nu vor fi respectate avem toate sansele de a ajunge in situatia de a ne scoate maselele din gura pentru a despagubi boierii care au luat Rosia Montana in arenda. Atat! Nimic mai mult.
Si ca sa nu ne intelegem gresit, va spun sincer ca mie personal imi place campania asta. Like, pe bune! Dintre toate campaniile care au precedat campania in discutie, viralele astea sunt excelente. Bine facute. Bine gandite. Foarte bine “targhetate”.
Jos palaria bravilor responsabili pentru acest proiect insa subconstientu-mi nu ma lasa sa intru in aceasta hora. In schimb, sunt foarte curios cu ce vine gasca de la RMGC in contra partida.

Comments

comments

3 Comments

  1. Reply
    Mihnea Iuga June 26, 2012

    Hmm, cred că RMGC ar veni cu o campanie umanitară pentru cei cu probleme de auz (vezi cerceii) și cei cu probleme (vezi dinții)…în zona gurii , fie că e vorba de ceva boală cronică sau una cauzată de o alimentație precară.

    Motto: ”susținătorii proiectului RMGC doresc doar să ajute”. Voila! 🙂 Și să vezi atunci cum vor veni comentatorii să explice necredincioșilor cum că ”bine bine fură, dar uite că a și făcut ceva”.

  2. Reply

    […] P.S.: Despre Rosia Montana mi-am mai dat cu parerea aici si aici. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *