That’s when you know!

Lume, de cateva luni se intampla chestii bizare in juru-mi. E plina lumea de ”love” dom’le. Peste tot se vaneaza iubire si cautarea asta naste frustrari onlainistice. Unde mai pui ca nici eu nu m-am abatut de la regula. M-am bagat cu incapatanare in tot felul de situatii din care am iesit relativ sifonat.

Treaba e ca lumea vorbeste si m-am trezit si eu in diversele discutii vis-a-vis de “love” asta. Cea mai arzatoare intrebare ramane: “how/ when do you know”? Lumea vrea sa iubeste (asa am vrut) si teama de a face o “investitie” aiurea frustreaza maxim.

E drept ca exista mult mai multe intrebari pe subiectul asta insa maxima ramane cea mentionata mai sus. Cumva, implicit, am ramas cu intrebarea asta’n cap. Cumva, urmarind niste seriale, am ajuns sa vanez un posibil raspuns la enigma asta si, BINGO!, raspunsul imi este servit de Kramer din Seinfeld. Tare, sau ce?

Nu cred ca e un secret pentru nimeni ca sunt un “uber fan” Seinfeld!

Poza de mai jos este rezultatului bumbului “PRTSC SYSRQ” 😉


Personal cred ca baiatu’ asta zice bine, sincer. Cand am vazut episodu’ s’am prins momentu’ asta am trait o revelatie d’aia de tip “epiphany”. Pe sistemu’: “Aaaaa, so that’s how you know”?

Pe scurt, ultimele doua zane din viata-mi mi-au promis, ambele, ca-mi gatesc. Nu le-am cerut eu asa ceva. Pur si simplu’ s-au oferit. Una mi-a promis o gateala pe cinste si s-a lasat pagubasa din cauza veselei. Una dintre ele mi-a promis un mic dejun copios si m-a cam lasat cu ochii’n soare cum s’ar zice.

Nu vreau sa para ca fac mare tam-tam dar treaba e ca nu mi-a gatit nici una mai nene.

Kramer, am notat! Home, bacon si pan. That’s when you know!

Comments

comments

10 Comments

 1. Reply
  roxana June 12, 2012

  …dragostea trece prin stomac 🙂

  • Reply
   Gabriel Gorgan June 12, 2012

   Nu in directia aia mergeam dar, implicit, se poate spune si asta :))

 2. Reply
  Mihnea Iuga June 12, 2012

  Din poveștirile tale de aici, aș deduce că domnițele tale cam mint. Răspunsul la întrebarea-ți, urmărind logica, ar fi: She can keep her promises/Poate să se țină de cuvânt.

 3. Reply
  roxana June 12, 2012

  stiu, dar replica asta, sau zicala, mi-a tot repetat-o o prietena, si voiam si eu sa i-o zic cuiva, si se apropia de context 🙂

 4. Reply
  vdp June 13, 2012

  Daca nimeni nu vrea sa faca investitii aiurea, cum se poate astepta cineva la ceva? Tocmai asta e secretul. Dai cat poti se mult de fiecare data si vezi ce ti se raspunde. In functie de raspuns, vei stii. personal, cred ca e adevarat ce se spune: pur si simplu, stii. Striga in tine singuratatea ca si-a gasit jumatatea geamana si ca indiferent de context, vietile voastre s-au legat inexplicabil instant. De acolo incolo, e putina munca de cucerire (dupa caz) si apoi, easy ride 🙂

  • Reply
   Gabriel Gorgan June 13, 2012

   I would love to go straight to the ”easy ride” part 😉

 5. Reply
  vdp June 13, 2012

  You can’t appreciate the “easy ride” part if you haven’t had some bumpy ones. Especially since human beings are prone to create drama where there isn’t any 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *