Vlogu’ cel prim (VIDEO)

Vlogu’ cel prim is out! Decat ca-i un scurt colaj cu nebunia de la “Aradul Meu“, conferinta de care v-am povestit cate ceva aici.

Despre sesiunile de comunicare de la conferinta nu pot sa zic decat de bine, sincer.

Dupa confeinta,  m-am duelat nitel cu Rusanu cel Irosit in dat cu presupusu’. Ne-ntrebam care bloagher, dintre cei prezenti, o sa scrie cu fluturasi, floricele si chestii roz.

De ce?

Pentru ca la un moment dat era plin Facebook-ul si Twitter-ul la vorbitori de chestii frumoase si “roz” despre Arad. Bun, nu zicem ca orasu’ nu-i fain dar mai heitarim si noi.

Treaba e ca experienta “Aradul Meu” a fost una memorabila. Vorbitori excelenti, atmosfera misto si multa cafea moca. Apuca-i sa cunosc un chinez ca tot romanu’, pe Oana si pe “the wrong Oana“, pe Raluca Moisi si pe Calin Pascu. M-am reaintalnit cu DanielCristina, Silviu si, din nou, Cristina. Sper tare ca n-am uitat pe nimeni. Aaaa, pe “the wrong Oana” o stiam deja. Trebuia sa o mentionez la urma dar jocu’ de-a “Oana and the wrong Oana” nu trebuia ratat, zic. Impreuna am vizionat-o si pe Oana Cancel, marketing / PR Coordinator la  Books Express, care nu a reusit sa mai ajunga la conferinta dar care ne-a trimis un vlog.
Treaba buna Daniel. Un eveniment absolut inedit pentru Arad. O adunare care trebuia sa se intampla o data s’o data si la Arad.

Acum, sa vedem ce urmeaza.

Si pentru ca v-am tinut destul printre randurile ‘cestea zic sa push play la materialu’ de mai jos 😀

P.S.: Am dat si un autograf. Memorabil!

Mi-a tremurat pixu’n mana cum n-ai mai vazut.

Sar’ mana doamna Florica.

Comments

comments

11 Comments

 1. Reply
  Florin Ruşanu June 26, 2012

  Bine, că apuca-şi 😛

 2. Reply
  kat valentina June 26, 2012

  Vai Gabi ce mandra sunt de tine!!!Acuma esti almost famous!!!Eu una si acuma ma amuz cu faza “multa cafea moca”,ca iti dai seama si multa si moca aco era Raiul pe pamant pentru tine.Dupa atata cafea erai asa de hipractivo-emotionat ca ai dus stilul tau Gorghilish la un alt nivel.da si cand i-ai fi dat un update cu o viteza mai mare de realtare si expimare in cuvinte si gesticulatiile mainilor si fecatul pe cap au facut totul!!Mai oamenilor se vede ca le-a placut blogu-ti din moment ce ai reusit sa smulgi rasete aprobatoare si ai avut un feedback excelent!!!

  Am stat si m-am gandit…..ca vreau si eu autograful tau sau un tricou cu autograf din partea ta.poate intr-o zi cand vei ajunge fucking famous si un mare VIP si o sa uiti de mine,si eu o sa fiu o muritoare de foame pe undeva prin lumea asta am sa-l vand pe E-Bay pe o gramada de bani!!!=)))

  Glumeam….dar chiar vreau si eu autograful tau pe un tricou!!!keep up the good job there Gorghy!!!=)))):P

 3. Reply
  kat valentina June 26, 2012

  Scuze cuvintele scrise gresit da is rupta de oboseala si deja imi fug literele de sub ochi aici…..da banuiesc ca intelegi tu ce-am vrut sa spun!!!=)))

 4. Reply
  Daniel June 26, 2012

  zuper spirit.

 5. Reply
  ESM June 26, 2012

  Foarte tare!

 6. Reply
  roxana June 28, 2012

  si mie mi-a placut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *