Drumurile noastre toate – ep. II

Si uite cum ne apucam si de episoade mai nene, mai. Episodu’ I a fost o nebunie care a inceput cam asa.  N-a trecut o saptamana si Rusanu straics aghein!

Luni, omu’ nostru publica un articol in care cere sprijinul oamenilor buni, cititorilor blogului sau si facebook– istilor pentru o noua nebunie. Nebunie pe care este dispusa sa o faca din altruism suprem. Singurul obstacol in calea lu’ baiatu’ era transportu’.

Prima nebunia si-a asumat-o la modul absolut. Si-a acoperit omu’ singur toate cheltuielile. Unde mai pui ca m-a carat si pe mine dupa el. Eh, dar trebuia sa doarma undeva si m-am oferit sa-mpart canapeaua-mi cu el. Nah Rusanule c-am zis-o si io p-asta! “Gingasia” asta o sa ne coste, o sa vezi tu.

A se nota ca Rusanu ii om la casa lui. Nevasta, copil, soacra si toate cele. Clar? Bun.

Articolul a fost lansa si reactiile nu s-au lasat asteptate. Pe sistemu’ “drumurile noastre toate se mai intalnesc o data”, o mai punem d-un road trip!

Sambata aceasta, Florin Rusanu inoata pentru copii cu autism. Greul nu a trecut insa.

Aflati care este noua provocare cu care se confrunta Florin acum dand click pe imaginea de mai jos:

*click aici

P.S.: Vom face vloage, vom scrie si nu numai. Pentru o monitorizare in timp real a nebuniilor noastre, urmariti-ne pe facebook!

Rusanu-i de gasit aici si io aici.

Telent irosit feat entertrainer.tv continua!

Comments

comments

One Comment

  1. Reply

    […] să lăsăm detaliile tehnice şi să nominalizăm echipa câştigătoare: Crăcănatus, Cristi, Gorgan, Lucian, Adrian, Mihai, D.J. Andrey, Monica, Mala, Cezara, Dani, Vienela, Oana, Mihnea, Vlad, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *