Iz de Franta la Casa TIFF

Si ma plictiseam grav mai nene. Nu ca n-ar exista chestii de facut prin Cluj dar n-aveam starea potrivta.

M-am trezit dis de dimineata sunat d-un june de la nemoexpress. Fras’, uitasem ca trebuie sa fiu pe faza si sa preiau un colet de la prietenu’ Mihnea. Ei bine, m-a trezit junele s-am sarit din pat direct in straie pentru a cobora sa iau coletu’.  Dupa ce i-am iscalit la baiat papirusu’ si m-am frecat ceva mai tare la ochi m-am trezit inconjurat de Basescu. Jur!

Toate garajele, tevile si stalpii de electricitate erau in “straie de sarbatoare”. Una bucata afis cu zambetu’ lu’ Traian Basescu ma pandea din metru-n metru. Cu ce-am gresit Doamne?

M-am intors in bloc. Pe twitter mega nebunie a la Basescu- Badea. Marinaru’ ajuns presedinte azvarle in larg urmatoarea-i cugetare: “Titanicul nu s-ar fi scufundat dacă eram eu comandant!”. Internautu’ Badea cel Mircea ii raspunde, inspirat as adauga: “normal. il vindeai instantaneu. dar poate ajungi capitan pe nava rahova.” La cateva minute dupa, Basescu tweet-uie din nou, informandu-si urmaritorii/ fanii ca a ajuns la Cluj.

Da, uite cum s-a dus dracu’ si ziua de azi, mi-am zis.

Treaba e ca spre seara am iesit la un cico prin oras si am ajuns si pe la Casa Tiff, un local care-mi place tot mai tare. Atmosfera, muzica buna si oameni cocheti. Servirea-i in perfecta antiteza cu tot ce-am zis de bine de Casa Tiff dar, vizual cel putin, ospatarii sunt asortati localului. Nu ca asta i-ar ajuta prea tare.

Ei bine, a durat cam juma’ de ora pana sa-mi scald setea intr-o limonada dar daca te bucuri de companie placuta, asa cum am avut eu parte aseara, treci cu vederea acest detaliu. Unde mai pui ca a fost o seara cu iz de Franta la Casa TIFF.

Pozele vorbesc de la sine asa ca, ce sa mai zic decat: vive la France!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *