Prefectul de Mures e un mare “puncte- puncte”! (inlocuiti voi “puncte-puncte”-le)

Da, uite c-am comis-o. Mi-am dat arama pe fata, cum s-ar spune. M-am facut tinta pentru pietre. L-am facut pe Prefectul de Mures “un mare puncte- puncte”

Treaba e ca politica-i o troaca de porci, o cu(r)va mizera. Un bolovan care se rostogoleste la vale si nici dracu’ nu-i mai sta in cale.

Imi scrie azi o prietena sa-mi povesteasca despre mahnirea ei, festivalul Sighisoara Medievala. Supararea ei porneste de la un articol hotnews.ro unde scrie asa: “Prefectul de Mures, Alexandru Petru Fratean, a declarat miercuri ca va cere Consiliului Local Sighisoara sa ia o hotarare pentru scurtarea cu doua zile a celei de-a XX-a editii a Festivalului Sighisoara Medievala, anuntata pentru perioada 20-29 iulie, pentru a nu fi afectata desfasurarea Referendumului national pentru demiterea presedintelui Romaniei, transmite Agerpres.

In prima instanta am ras, am tachinat-o nitel pe fata si dupa ce-am citit si eu articolul am conclus: prefectul de Mures e un mare puncte- puncte!

Doua zeci de ani de Sighisoara Medievala, o editie aniversara pentru care s-au facut deja mii de rezervari. Mii de oameni si-au planificat concediul in cadrul acestui festival, alte cateva mii vin anual si niste mii de straini ne trec pragul special pentru acest eveniment. Bilete de avion, rezervari la hotel, planificat buget, convins vecinu’ sa-ti ude florile ori sa-ti hraneasca pisica si multe alte cele.

Dar, aparent, nimic nu sta in calea politicului. Unde mai pui ca nenea asta se gandeste si la posibilitatea mutarii festivalului in luna August. De ce? Pentru ca-i un mare puncte- puncte!

De ce-l mai fac o data “puncte- puncte” pe baiatu’ asta?

Pentru ca “in ultimele trei zile ale Festivalului Sighisoara Medievala participa – asa cum s-a intamplat si in ultimii doi ani – in jur de 30.000 de turisti, atunci fiind concentrate si majoritatea trupelor straine de muzica medievala si de teatru.” – hotnews.ro

D-aia!

P.S.: Nu stiu ce se va intampla cu referendumu’ vietii dar daca se taie si din festivalu’ asta ca din branza, nu cred ca USeLeu’ mai are vreo dolianta de la electoratul local si cele cateva zeci de mii de cavaleri fideli cetatii.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *