Anul asta, COREENI SPARG TOATE TOPURILE! EXCLUSIV? (VIDEO)

De doua zile nu-mi mai revin dupa socul avut cu MEGA GANGNAM STYL-ul. Intr-un final am conclus ca fecioru’ nu-i chinez, ii corean. Corean din Corea, nu de import.

Ei bine, azi am dat peste un nou corean care-i pus pe rupt topurile. Si cand spun “pus pe rupt topurile” nu exagerez nu nimic.

Azi vorbim, pe fast forward, despre G-DRAGON, un corean despre care nu stiam mai nimic pana nu am dat peste noul lui MEGA HIT, ONE OF A KIND. L-am gasit absolut intamplator pe yoputube si mi-a picat falca (aradenii inteleg subtila-mi ironie) cand am vazut ce desfasurare de forte are omu’ asta in spatele-i. Vidioclipu’ sfideaza mai toti entert(r)ainer- ii de peste ocean si nu numai.

Wikipedia-mi confirma ca am dat peste inca un trendsetter. Un pusti de 24 de ani care se impune pe piata muzicala mondiala cu un stil propriu. Un stil care se dovedeste de mega succes.

Clipul de mai jos este ultimu’ hit (facut-am vorbire de el mai sus) si se bucura de peste 4 milioane de vizualizari in primele 3 zile de la lansare!

Comments

comments

2 Comments

  1. Reply
    OchiiVerzi August 27, 2012

    Recunosc, Gangnam style e mai fain decat G-Dragon style … ala macar m-a amuzat, de asta … nu stiu ce sa zic :))) … ma simt fara cuvinte si nu intr-un sens bun :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *