Cand Connect-R trece pragul Clubului Pensionarilor (FOTO)

Si pentru ca vara nu doarme are tot timpul din lume. Asta ne era clar, nu?

Ei bine, ieri am gasit pe facebook-ul bloggeritei Oltea Zombori, cunoscuta in lumea bloggerilor ca “Nebuloasa“, o adevarat piesa de colectie mai nene. O poza absolut fenomenala cu nedormitu’ si cateva pensionare de la casa pensionarilor de nu stiu unde.

Bueiiii, poza e geniala, jur!!! Omu’ asta nu-si iese din personaj pentru nimic in lume! Mi-am permis sa pun cateva sageti pe poza pentru o mai bune exemplificare.

Pe scurt, doamnele s-au asezat de parca pozeaza cu fiul neamului. Pe sistemu’ spatele drept, umerii trasi si privirea-nainte.

Da’ Connect-r nu se lasa mai frate. A luat el pozitia de drepti dar atentie la privirea-i de gangsta si la degetele de la mana-i stanga dreapta.

Deci, nu-i Dumnezeu pe pamant Connect-r asta? Amu’ ziceti voi.

P.S.: Eu i-am facut deja un omagiu. Un bust mai tre’ sa-i fac. Undeva in fata blocului, zic.

Comments

comments

4 Comments

 1. Reply
  Cris August 17, 2012

  Nu-i pe treaba lui. :)) Dar e dreapta…Mana dreapta… 🙂

 2. Reply
  OchiiVerzi August 17, 2012

  Rappin ooooon !!! :)))))) ai, iai, ai, :)))

 3. Reply
  Călin January 16, 2013

  io-l las pe nen-tu ăsta să hiberneze în pace, că parcă mi-e mai bine fără el. altceva mi-o sărit în ochi: pe panoul ăla cu marii artişti care le-au trecut pragul e trecut un nume, care din păcate nu se vede cu totul, iar din ce am văzut, m-a bătut gândul că ar fi marele rapper Gelu Voican-Voiculescu. doar că m-a salvat goagăl, care mi-a zis că se ezistă un cineva pe care îl cheamă Gelu Voicu. ba mai re şi site, care te întâmpină prietenos cu mesajul “Bine ai venit pe site-ul artistului Gelu Voicu. mie mi-o fost destul, aşa că am tulit-o de acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *