Caut sponsori darnici care sa ajute urmatorul meu proiect de teatru – Raluca Vermesan

Si cum butonam eu facebook-ul acu’ vreo doua zile am dat peste urmatorul mesaj:

Dragi prieteni, caut sponsori darnici care sa ajute urmatorul meu proiect de teatru…va fi ceva nou si misterios…cine crede ca ma poate ajuta in strangerea de fonduri necesara productiei spectacolului nostru, va rog scrieti-mi mesah privat pe FB.
CU MULTUMIRI, Raluca Vermesan si colegii mei.
P.S. Stiti ca va vom aduce un produs de calitate!!!

Mesajul era publicat de Raluca Vermesan.

Pe Raluca Vermesan am cunoscut-o prin liceu cand aveam o pasiune comuna, teatrul. Ea era intr-o trupa, eu intr-alta si ne intalneam pe la spectacolele teatralului din Arad unde intram moca. Vremuri bune. Vremuri apuse.

Ei bine, Raluca nu s-a lasat iar peste ani am auzit numai lucruri frumoase despre ea. Majoritatea zvonuri care prindeau aripi si ajungea pana la  Arad, orasu-i natal.

Recent am fost placut impresionat sa dau ochii cu ea prin Cluj. Nu presonal, culmea. Am dat ochi cu un afis enorm(foto dreapta) de pe care ma privea. Va marturisesc ca initial n-am recunoscut-o. S-a schimbat.

Nu, nu s-a schimbat in sensul ala, ala de ne barfim noi fostii colegi de liceu/ facultate ci in sensul ca emana un aer de artist autentic. Nu mai era fata aia din trupa de prunci de liceu.

Sa nu ma intelegeti gresit, un aer de artist autentic nu presupune si-un statut de diva de carpete rosii, in nici un caz. La nici o saptaman m-am intalnit cu ea prin Arad, in drum spre aprozar. Era aceasi.

Ea este Raluca Alexandra Vermesan:
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

*atat imaginea cat si clipul de mai sus fac parte din proiectul “10 pentru film” din cadrul TIFF 2012

Ei bine, fata e pusa pe treaba si cauta oameni buni care sa-i sprijine urmatorul proiect.

Despre proiectul acesta Raluca mi-a spus ca “este vorba despre dramatizarea romanului omonim al lui Stephan King, Misery. E prima oara in Romania cand se face asa ceva. Prima oara cand stilul de literatura gotica revine in atentia publicului.

Ei bine, va cer si eu sprijinul. Dati si voi mai departea informatia asta iar daca printre voi se gaseste vreunul care vrea sa sustina acest proiect si sa contribuie, il rog sa lase un comment la articol ori sa-mi scrie pe datele de contact(click).

Ni se promite un produs de calitate si n-am nici un dubiua asa ca hai sa vedem cum putem contribui si noi la acest proiect 🙂

P.S.: Ii provoc pe Mihnea, Florin, Daniel, Lucian, Oana &(de ce nu?) Oana, CristinaAdrian si Vienela (again, de ce nu?) sa se gandeasca la acest proiect 😉

Comments

comments

6 Comments

 1. Reply
  lucianvaleriu August 7, 2012

  Catalin Lazurca e [The Man]… pentru acest proiect… zic. Omul, politicianul, consilierul pe cultura, literatul… Si-asa plimba pancarte aiurea…;)

 2. Reply

  […] aflat asta de la Gabriel. Şi tot de la el aflu că Raluca Vermesan caută sponsori pentru această ispravă. Aşa că dacă […]

 3. Reply

  […] arată începutul unui mesaj cu care Gabi promovează un proiect pe blogul său. De fapt, în acest mod, el o ajută pe Raluca Vermeșan, o actriță orginiară din […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *