Curca este animal. Garantez eu pe Google!

Curca este animal. Garantez eu pe Google pentru ca, nu-i asa, am blog de fermier. Sau blog de agricultor? Nu, fermier!

Treaba e ca dupa mai mult de patru luni de activitate pe entertrainer.tv, vlog de comunicare (nu dati cu pietre, e pe vine) si blog de diverse (decat zic), am zis sa arunc si eu un ochi asupra situatiei blogului d.p.d.v al vizitatorilor. Si pentru ca v-am mai spus ca nu suport treaba cu unicii si nu vreau sa-mi tratez musafirii ca pe niste cifre cu care sa ma vand pentru un pachet de gume/ gel de dus/ crema de bronzat (nu m-am putut abtine), am puricat mai in amanunt statisticile-mi.

Si-am ajuns si la partea aia din statistica care-mi gestioneaza treaficul accidental. Bine amu’, accidental mai mult sau mai putin pentru ca e vorba despre oamenii care cauta diverse pe google si in cautarea lor ajung si pe blogu-ti.

Mai nene, marea surpriza a venit cand am observat ca pe google.ro, entertrainer.tv este primu’ la combinatia “curca este animal“.

*click pentru marire

Si pentru ca voiam sa-mi confirm ca sunt candidatul ideal pentru blog de fermier, am sapat mai tare prin statistici. Dat-am click pe view full report si-am mai gasit o combinatie interesanta care mi-a mai adus musafiri. Dragilor, “gaina batrana si morcovul tanar” e combinatia care ma face eligibil si pentru blog de agricultor!

Tare sau ce?

*rezultatele sunt pentru prima pagina de cautare google.ro, exclusiv.

Comments

comments

10 Comments

 1. Reply
  Octa August 2, 2012

  cred ca trebuie sa vorbesti cu cleverbot-ul despre asta

 2. Reply
  CrazyMan August 2, 2012

  Dacă tot vorbeşti cu clerverboata aia, poţi încerca să implementezi un nou trend: cleverbotul (în română bot cu levier >sau levier în bot< – traducere personală) de la ţară 😀
  PS Pe când începe campania de vară / toamnă la prune? Nu de alta da' mă gândeam şi eu să pregătesc căzănelul …

  • Reply
   Gabriel Gorgan August 2, 2012

   Mai, nu stiu cand incepe campania de prune dar zic sa te apuci de machiat cazanu’ de p-acu’ 😉

 3. Reply

  […] tot am facut pe interesantu’ ieri si v-am povestit treaba cu blog de fermier zic sa continui siru’ de marturisiri […]

 4. Reply
  OchiiVerzi August 3, 2012

  :))))))) “gaina batrana, morcovul tanar si samburele” :)) nu cred ca mai are rost sa precizez ca eu ma gandesc la prostii, nu? :))

 5. Reply
  Vlad Iuga August 4, 2012

  Finally! Success and fame all the way Entertrainere :))

 6. Reply

  […] ca referinta la formula curca este animal. Treaba absolut hilara si despre care am scris deja aici. Da’ treaba e ca de ceva vreme primesc tot felu’ de musafiri, recomandati de Google […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *