GATA! De azi le dau cu telefonul peste degete pozatorilor de pe facebook! (FOTO)

Buei, nu se mai poate. Da chiar nu se mai poate!

A se face nota de faptul ca nu ma planga ca vreo mironosita virgina de prezenta lor pe facebook. Ma oripileaza, ma dezgusta si ma supara maxim prostia si incapacitatea lor de a se folosi de scula ce le pica pe mana. Atat!

Despre ce vorbim? Pai, din nou, vorbim despre DeSeLeristii de pe facebook, cei despre care v-am mai povestit aici. Pozatori de gingase fiinte, de ceruri fine si instantanee instante. Despre frecatorii de nes. Aia care, culmea, vor sa ne mai si vanda nesul ala la pret de cafea naturala din boabe arabica. Aia la care le-a crapat neuronu’ creativ la nastere si acum sunt fortati sa ne tortureze cu fotografii dintre cele mai insipide, inodore si, intr-un final, inumane!

De ce mi-am iesit din pepeni?

Pai, se facea ca discutam ieri cu niste prieteni (Moga vezi ca te compromit) si le explicam cate ceva despre treaba asta cu pozatorii de pe facebook si dupa o strasnica sesiune de ras din burta (ca ala-i cel mai sanatos) m-au intrebat: mai, dar de ce nu povestesti cu acelasi pathos si pe blog? Si uite asa m-a pus o dulce domnita cu botu’ pe labe.

Treaba e ca nu m-a motivat suficient. Nu mi-a insuflat starea aia care te duce tinta acasa, te aseaza-n scaunu’ de la birou si te face sa tastezi. Nu! Dar m-a facut sa ma simt responsabil cu o reactie mai dura la adresa DeSeLeristilor/ pozatorilor ce surfuiesc pe valurile lu’ facebook.

Si ca sa nu se creada ca dau cu tifla ca ciumpalacu’ vorbitor de vorbe si consumator pasionat de aer, zic sa le mai dau cu telefonu-mi peste degete. Asta pentru ca jur ca fac poze mai insipare cu un telefon mobil decat fac astia cu mega sculele din dotare.

Zic! Dar si exemplific 😀

P.S.: Pozele de mai jos sunt facute cu un HTC (de generatie mai nou, drept e) si n-au trecut prin photoshop. Au trecut prin paint ca sa le pot publica aici la aceasi rezolutie cu cea oferita de facebook. Ah, si le-am mai bagat un high contrast (doar la unele) direct de pe telefon. De dragu’ culorilor 😉

 

 

Comments

comments

12 Comments

 1. Reply
  spanac August 26, 2012

  cu ce htc le-ai facut ca mie nu-mi vede niciun camera model.
  eu folosesc htc desire hd pt poze si filmari 🙂

  • Reply
   Gabriel Gorgan August 26, 2012

   HTC Sensation.
   Si, da!, il folosesc si pentru filmari 😀

 2. Reply
  verdedeparis August 29, 2012

  Poate trebuia sa discuti si despre domnite care posteaza 700 de poze pe zi, facute de ele insele, in ipostaze mai mult sau mai putin fortate, care NEAPARAT trebuie sa aiba la descriere un citat foarte profund despre dragoste, umanitate sau ce inseamna sa fi fericit. Hint. Si bleax.

 3. Reply

  […] varsat mare frustrare pe fotografii de pe facebook. Ba m-am legat de watermark, ba m-am legat de instantaneele instante patentate. Oricum, in marea lor majoritatea, pozatorii de pe facebook ma oripileaza zilnic cu […]

 4. Reply
  Călin February 11, 2013

  io am avut o săpunieră, un ameţit de Canon IXUS. tulai, ce poze trăznet am făcut cu Canon-ul ăla, că DSLR-ul actual mai are muuult pân să-l ajungă…

 5. Reply
  Mihnea Iuga February 11, 2013

  Da, domle’ da! Ai talent.
  Aș scoate cea cu Primăria, și totul e perfect 😉

  • Reply
   DubluQ (Silviu) February 11, 2013

   Like! Si cea cu florea soarelui e deprimanta ca si cromatica, floarea soarelui e ceva cald, vesel.

   • Reply
    Gabriel Gorgan February 12, 2013

    Amu, nu m-oi pune sa dau jos aia cu primaria. Articolu-i ceva mai vechi si nah 😉
    Si… licenta poetica la treaba cu floarea soarelui, app 😀

 6. Reply
  Lu February 11, 2013

  Eu am mai zis si altadata ca nu scula conteaza 😀 ci …ce stii sa faci cu ce ai 😀 😛 si daca n-ai talent si imaginatie si nu stii sa pui in valoare ce ai in fata ochilor degeaba ai cel mai scump aparat foto si cel mai profi si cel mai cel… nu? 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *