Zoso si Visurat au uitat de telecomanda (VIDEO)

Romania lui 2012 are o singura problema: Antena3!

Aparent, problemele sociale, economice, politice sunt subiecte generaliste, discutabile de orice fiinta capacitata cu darul vorbirii, teoretizabile de catre orice posesor de-un A4 pe care scrie diploma de licenta si ironizabile de catre orice gigel hazliu sau bufon la scara blocului.

Evit sa discut probleme politice, evit sa discut despre subiecte ample dar asta nu inseamna ca nu le urmaresc sau ca nu am si eu “parerea mea”. Pur si simplu nu-mi place sa sar in valuri ca pinguinu-n gura rechinului.

Ei bine, in tara in care presedintele tarii, om contestat de mai mult de jumatate din cetatenii sai, cere poporului sa nu se mai uite la un canal de televiuziune (ABSOLUT HALUCINANT!!!) pentru ca “nu ne face bine”, avem de-a face cu un nou fenomen: bloggeri impotriva Antena3.

Zoso, mare blogger de provincie devenit persoana publica in urma unui conflict direct cu Mircea Badea si Visurat, devenit Sebastian Bargau, brand pe persoana fizica, au decis sa faca pe bravii in fata unor filmatoare. Nu cred ca-i cazul sa comentez un astfel de material dar baietii sunt… cum sunt.

Mai baieti, scoateti naibii telecomanda din cur (a se citi fund) si stati cu ochii pe Discovery si Animal Planet! Sigur veti gasi chestii interesante si revelatoare pe aceste canale. In mod cert aveti si aceste canale printre butonul (subtil, stiu) de la telecomanda.

Amu’, dati si voi cu parerea ca eu nu pot comenta o astfel de chestie.

Comments

comments

12 Comments

 1. Reply
  Călin August 24, 2012

  penibil…atâta pot să spun
  dar, ca omul prost, nu pot să nu mă întreb şi eu oarece: pe băieţii ăştia cine i-a plătit să facă asta? zic şi eu, na…

  • Reply
   Gabriel Gorgan August 24, 2012

   Caline, nu stiu ce sa zic.
   Treaba e ca incep sa nu mai inteleg nimic si la cati papagali fac lant in juru’ lu’ Basescu imi cam vine sa ma gandesc serios la a lua si eu parte la unu’ din grupuri.

   Nu stiu daca ii plateste cineva pentru asta dar cred ca ii si asta o forma de a multumi sponsorilor. Culmea, nu le vad limba la nici unu’ 😉

 2. Reply
  Florin Ruşanu August 24, 2012

  Am discutat noi ma pe larg trebile astea. Ţi-am demonstrat chiar că trustu’ care include şi Latrina 3 merită bătaie cu tastatura-n gură nonstop. Concluzia acelei ample discuţii ar fi: declaraţi-vă televiziune de partid şi aia e, nu mai are nime’ treabă! Da’ când susţii că eşti vertical şi tu lingi cu pasiune în cur o tabără în timp ce o scuipi p-ailaltă, meriţi mai rău decât clipu’ de mai sus!

  • Reply
   Gabriel Gorgan August 24, 2012

   P-atunci sa fie mai rau bre.
   Materialu’ asta de-un penibil cat casa, serios.
   Buei, ori le-o dai in fresa ori pas.

   Unde mai pui ca n-au nici o vlaga in ei. Cred ca-i cu plata la termen proiectul asta 😛

   • Reply
    Florin Ruşanu August 24, 2012

    Păi nah, e mai uşor de scris, decât cu dicţia. Mesaju’ e important!

  • Reply
   Mihnea Iuga August 24, 2012

   Curiozitate: care e acel partid cu care ar trebui să se declară televiziunea Antena3..PSD? PNL? PC (a incheiat cu PNL Aliantia de Centru Dreapta)? UNPR (a incheiat cu PSD Alianta de Centru Stanga)? ”Decât”, vorba lui Gabi, zic și eu pentru că e cam ciudat să fi televiziunea a 3 sau 4 partide? Sau e televiziunea aliantelor politice? Deoarece a ”ținut” și cu alianța D.A., din care făcea parte și PDL, pe vremea când aruncau cu ”rahat” (ca să citez bloagherii din clipul de cartier) în PSD.

   • Reply
    Gabriel Gorgan August 25, 2012

    Cred ca P.C.-ui vergiga de legatura.
    Nu stiu, zic si eu 😛

 3. Reply
  Gabriel Gorgan August 24, 2012

  P.S.: Schimbati canalu’ bre!!!

 4. Reply
  verdedeparis August 24, 2012

  😐
  Se spune ca aspectul exterior este aidoma sufletului. Probabil ca in acest caz e adevarat, iar sufletul lor e de kkt. hint. hint.
  Du-te bah si fa niste curatenie in casa ca e cam murdar in spatele tau si daca tot vrei sa faci un clip in care STII ce VEI SPUNE, repeta in gand ca sa nu gresesti cuvantuul. Penibililor. Dar vad ca pe youtube sunt disabled comentariile, tocmai de catre ei care vor discutii libere. Nu simte nimeni nevoia sa le sparga fata?

  • Reply
   Gabriel Gorgan August 24, 2012

   Mai Vdp, fara violenta! 🙂 )))
   P.S.: Pai d-aia l-am pus la mine pe blog. Aici se comenteaza la liber (+/-)

 5. Reply
  Mihnea Iuga August 24, 2012

  Nu creed! Partea care mi-a plăcut cel mai mult este repetarea acelei fraze de la sfârșit de 4 ori – propagandă 101 nivelul primar. Dar măi Gabi, dacă de fapt e doar SEO? Pe sistemul ”Antena3 e aici?”, hai să ne lipici. Că la interpretare e foarte low. Și eu mă exprim mai cu pasiune când mă supără lătratul câinelui vecinului. Cred că Rușanu ar fi făcut un clip mult mai credibil! 🙂 Aștept și varianta lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *