Mergem la Gala Webstock 2012

Mergem? Mergem!

Cine “mergem”? Eu si blogu’ lu’ eu.

Pai daca s-au chinuit oamenii sa ma puna si pe mine pe lista de invitati la Gala Webstock 2012, nu ‘oi face pe interesantu’ si m-oi prezentara in carne si oase.

Treaba e ca la noi in Romanica, orice drum mai lung de 100 km te va costa o zi din viata. Cei care-mi impartasesc pasiunea pentru umblatura o sa ma-nteleaga. Dar, facem acest sacrificiu pentru acest eveniment.

Acum, faza e ca m-am trezit dimineata cu un mail de la Manafu in care se specifica faptul ca se recomanda venitu’ cu internetu’ propriu.

Mno, aici m-au pierdut. Pe bune! Ba, pe bune? Va sa zica, cel mai mare eveniment dedicat internautilor de frunce n-are un wi-fi care sa suporte ustensilele din dotarea fiecarui participant? Adica ne balacim in wi-fi-uri prin mai toate bodegile si zuper hotelu’ lu’ J W Marriott n-are o scula care sa-ti permite sa te scalzi intr-un news feed, sa stropesti cu niste tweet-uri, au sa faci o transmisie “live” pe blogu-ti? Si nici sponsoru’ cel Vodafone n-are o smecherie/ minunatie de antena de-mprumut pentru 24 de (h)ore?

Aparent, nu!

Mno, io ma duc cu 3G-ul dupa mine asa ca, Doamne ajuta!

P.S.: Pentru detalii privind gala si alte informatii la cald, stati cu ochii pe conturile-mi de twitter si facebook!

P.S.2: Si am mai planificat niste intalniri faine cu lume buna din lumea internetului. Stay tuned!

Si uite si invitatia 😉

Comments

comments

3 Comments

  1. Reply
    Florin Ruşanu September 27, 2012

    Nah, de-amu intri-n lumea ocoşă! 🙂

  2. Reply

    […] Marea intrunire se tine la super smecherie de hotel, J W Marriott, ala de n-are wi-fi. Cred ca v-am mai povestit. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *