Minorii sunt pe val in blogging

Buei, nu stiu cum se face dar mai aterizez pe cate un blog de care n-am auzit in viata-mi. Cel mai des accept provocarea de a intra pe diferite bloguri suspecte (vorba vine), blogguri de care ma lovesc tot mai des pe grupurile de bloggeri de pe facebook.

Ei bine, nu stiu cum se face dar ma pune dracu’ sa spicuiesc rubricile bloggurilor de care va povestesc si ajung, inevitabil, la rubrica “despre mine/ about/ cine sunt/ despre site-ul x/ eu sunt marinica”, etc. Si-mi pica fata cand vad ca-i ceva pusti de 14/ 15/ 16/ 17 ani. Unde mai pui ca majoritatea acestor pustani au bloguri pe domenii proprii? Au depasit, inca din fasa, stadiul de “.wordpress.com”, “.blogspot.com” sau alte astfel de platforme gratuite.

Azi, spre exemplu, am dat peste unul care tinea lectii de link exchange. In teorei, lectii destul de bune, culmea! Pruncu’ stia cu ce se mananca treaba asta din on-line si avea doar 17 ani. Sa va mai zic ca se descurca foarte bine cu terminologia specifica? Chiar vreti?

Altu’ face, deja(!), business cu domenii de tot felul. Domenii inregistrate de el si scoase pe bursa(!), evident. Pustiulica stie business cum putini “bijnit meni” stiu. Si tare-l apreciez pe pustiulica asta, sincer.

Enigma mea-i una simpla: buei, chiar nu se mai joaca nimeni cu puta-n praf in zilele noastre?

Comments

comments

13 Comments

 1. Reply

  […] astea au fost întrebările lui Bogdan. Trimit mai departe leapșa la Gabriel, Mala, Mihnea, Florin, Cristina, Denisa, Alina și desigur… cine o mai […]

 2. Reply
  Florin Ruşanu September 22, 2012

  Băi io am dat azi peste un puşti de clasa a 12a, încât dacă nu eram irositu’ de la TI, mi-aş fi dorit să fiu puştiu’ ăla şi să scriu articolele lui! Tare sau ce?

 3. Reply
  Kathy September 22, 2012

  Stiu la cine te referi. la un moment dat dadea sfaturi pentru bloggerii incepatori. si nu stiu daca are 2 ani de blogareala. dracului am eu 2 ani si nu imi permit sa le dau lectii altora… poate cate un sfat daca ma intreaba… in rest imi tin dracu tastatura in lesa.

  • Reply
   Gabriel Gorgan September 22, 2012

   “imi tin dracu tastatura in lesa” suna excelent.
   Scoti niste formule din tine, ceva de speriat!
   In sensul cel mai bun posibil, evident 🙂

 4. Reply
  Vlad Iuga September 25, 2012

  Gabriele, dar da si tu o sursa, ceva, macar pe e-mail, ca sa stim cu totii despre ce odrasle minunate are patria mama online :))

  • Reply
   Mihnea Iuga September 25, 2012

   Are dreptate Vlad, Gorgane. Dă-ne cu nume și prenume 🙂 Iar cel de 17 ani și cu a sa bursă a site-urilor, spune-i că l-a cam depășit norocul de prin mai 2000 când s-a spart bula ”.com” Dacă nu are inspirațiune La Maxim, vorba cântecului, sau sute de mii de site-uri, nu face profit prea mare.

   • Reply
    Gabriel Gorgan September 25, 2012

    Poate fac un review al bloggerilor minori de referinta 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *