O marsavie noua: ”Z – listerii”

Da dom’le, “Z – listerii”!

De ce “marsavie”? Nu stiu! Asa-mi veni, pur si simplu.

Bun. Ce-i “Z – listerii”? E un grup nou, pe Facebook. Si-mi veti spune “bine mah, inca un grup pe Facebook. Bravo!”. Si am sa va dau dreptate. Pe bune, aveti dreptate. E inca un grup pe facebook.

Amu’, treaba-i ca-mi propun sa pastrezi o dinamica diferita la grupul asta. Imi propun sa stimulez, cumva, interactiune intre membrii grupului. Imi propun ca share-urile de link-uri sa nu fie simple aruncaturi de coade ci sa fie dezbatute, criticate, comentate si reshare-uite, daca plac. Mi-ar placea tare ca cei care-si plaseaza link-ul pe grup sa-l si directioneze spre publicu-i tinta.  Sa ideintifice membrii din grup care ar fi interesati de acel subiect si sa-i “aronduiasca” intr-un text simplu care sa preceada link-ul. Zic.

M-as bucura sa fie cat mai putini membrii inactivi. Cumva, m-as bucura daca ar interactiona fiecare, cel putin o data. Un motiv in plus sa nu-mi doresc un grup de mii de membrii inactivi. Zic.

Bun, treaba asta oricum nu se opreste aici. “Z – listerii” este un concept pe care vreau sa-l consolidez cu timpul iar grupul de pe facebook este un inceput. Unul modest, drept e. Dar muncim, muncim.

Motivatia de baza:

Pentru ca “bloggerii vechi uita de unde au plecat, iar bloggerii noi uita ca inca nu au plecat de nicaieri”!
JOIN NOW!

Comments

comments

3 Comments

  1. Reply
    vienela September 22, 2012

    Nu pierdeam prea mult timp la calculator… Te-ai gandit tu sa mai faci un grup, sa aiba ochii mei unde sa se holbeze toata ziua. Cred ca am intrat de mai mult de 10 ori astazi pe acolo. Si voi mai intra, ca imi place.

  2. Reply

    […] Z-listeri! Bloggeri mici, talentati si dedicati. D-aia care inca scriu pentru oameni, pentru prieteni si […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *