Pentru ca nu se va mai naste altul ca Freddie (VIDEO)

Nu stiu ce m-a apucat de-mi tot incep zilele cu gandul la cei care ne-au parasit. Intamplarea face ca azi si-ar fi sarbatorit ziua de nastere Freddie Mercury, una dintre cele mai importante figuri din lumea rock-ului.

Daca e sa-mi spun sincer parerea, consider ca Freddie Mercury este, de departe!, cea mai bune voce rock masculina a tuturor timpurilor. Stiu ca risc sa ma fac tinta pentru fanii altor staruri rock dar bai, amu’ sincer, nu am auzit voce mai buna ca a lui Freddie. Unde mai pui ca are si un timbru vocal inconfundabil.

Am zis-o pe asta cu timbrul vocal pentru a face nota de faptul ca foarte multi solisti de muzica rock sunt muzicieni mediocrii care au pur si simplu un timbru vocal excelent pentru un anume gen iar asta-i avantajeaza si ii tine in lumina reflectoarelor. Iar fanii, care in general nu prea stiu mare branza despre muzica ii ridica-n slavi pe oamenii astia atribuindu-le calitati de mari muzicieni.

Ei bine, Freddie nu s-a lasat ingropat intr-un stil unic si pe parcursul carierei sale a experimentat note nemaincercate pana atunci pe scena rock. Sa nu mai vorbit de colaborarile inedite, care pur si simplu eu deschis frontiere si au spart tipare in universul muzical universal.

Ei bine, ca sa nu facem cronici si pe tema asta, zic sa ne bucuram ca a fost printre noi si sa ne bucuram de mostenirea-i, vorba aia: “show must go on”.

Si pentru ca “la multi ani” nu se cade sa urezi unei persoane care nu mai face umbra pamantului, zic un umil si sincer multumesc Freddie.


Comments

comments

2 Comments

  1. Reply
    Negruvali September 13, 2012

    Doamne , versuri grele , voce super , si muzica super , Dmnezo sa ma sune amu la telefon si sa imi explice ce nu mai naste unu de asta ! f*tui gura lui de egoist ca lo tarat in rai sal aiba numa el , ceapa ta :))

  2. Reply

    […] Janis! Si nu ne-a mai trimis Dumnezeu inca una ca ea. Si nici nu o va face. Asta-i sigur! Ca si Freddie, Janis avea o voce speciala si un timbru vocal inconfundabil. Un spirit si o personalitate care […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *