Ca la Oscar – Webstock 2012

Da- da, ca la Oscar. Pentru ca de-acum incolo o sa pot spune si eu o chestie de genu’ “Entertrainer TV, blog nominalizat la Webstock 2012”. Bine, asta daca mi-ar lua Dumnezeu mintile si mi-as permite vreodata, vreo astfel de marsavie. Dar mi-am permis, totusi, sa o spun aici ca pe-o caterinca, ca-ntre prietenari (vorba vine).

Ei bine, fusei la Bucuresti la oscarurile lu’ internauti. Spun asta si pentru ca circula pe net un zvon cum ca Webstock-u ii cea mai smecheria maxima. Si, pe undeva, inteleg zvonurile astea.

Acum, treaba-i ca eu am o mare, da mare problema cu opulenta si luxu’. Sincer. Si acolo unde opulenta-i la ea acasa, fiti siguri ca va veti lovi de maxima impostura si falsa pudoare. De dive cu termen de valabilitate (24h +/ -), giboni in toale de duminica (fie ca-i pagana au ba duminica lor), pozatori de poze (da-da, aia cu watermarc-u mai nene) si voluntari incompatibili (foarte!) cu mai tot ce se-nvarte in juru’ lor.

Badge-ul se atarna la gat mai ceva ca un colier de perle. Bai, da cat de bine se mai aseaza badge-ul ala pe niste burdihane. Drept e ca-i parte din charm-ul festinului.

Vis-a-vis de cum a fost organizat evenimentul, pot a va spune ca s-au miscat foarte bine organizatorii. Mici erori, “fracturi de logica” si o decalare constanta de program. Dar s-au redresat destul de bine spre final.

Trebuie mentionat faptul ca juma’ de zi mi-am petrecut-o la fumoaru’ mega hotelului. Nebunie! Treaba aia cu “fum de poti sa-l tai cu cutitul” ie piepsi fata de cvadruplu’ strat de perdele de fum care s-a asternut de la prima ora. Tot aici am auzit cateva dintre cele mai stupide, false si lipsite de sens discutii, ever! A nu mi se lua-n nume de rau, dar vai de zilele mele cata drama zace-n universu’ lu’ copii astia. Si cata aroganta-ncape intr-o husa de IPad. Si ce volum de aer prind cuvintele unora. Si cat se mai straduiau cate unii sa le explice la gagice despre cat de erectile sunt statisticile lor.

Drept e ca mi-au prins bine aceste mini ocupatiuni pentru ca m-am cam dus de capu’ meu iar la Webstock nu mi-a dat intalnire cu nimeni. Norocu’ mi l-a trantit pe fotoliu’ de langa mine pe unu’ Sebi. Baiat tare simpatic. Si treaba cu “norocu” am zis-o pentru ca el a reusit sa le convinga pe niste gagice din gasca lu’ “Team” ca pot sa-mi tina si mie geanta in spatele unui scaun. Vorbim, desigur, despre aceleasi gagice care mi-au explicat mie, cu vreo ora-nainte, ca n-au cum sa m-ajute. Da exact aceleasi! Tot el mi-a explicat si treaba cu piscoturile. Asta in timp ce-infulecam pe ele. Nici acum nu-mi e prea-n clar daca ma cara el de manuta prin multime sau m-am tinut eu dupa curu’ lui. Probabil c-am fost un visurat pentru dansu’.

Si ca sa nu ma lungesc la nesfarsit, n-am luat nimic! Da, nimic!

Ma asteptam, clar. Dar in felu-mi propriu sunt tare, da tare mandru de nazdravaniile-mi si povestile pe care le-am trait p-acolo.

Si mi-am luat ghiozdanu-n spinare si am venit la Arad, la o-ntalnire de “Z- listeri”. Oameni faini cu care-ti e mai mare dragu’ sa bei o bere. La initiativa lu’ Rusanu, m-am vazut cu Bucataru’ Maniac, PiaRu’ lu’ Bucataru’, Maya (copilu’ lu’ Bucataru’), Adrian (cel din Arad), Crazy (cel Cracanatus si Incultus), Cristina (fata cu memoriile de pe scripetii de 5inch) si bunu’ prieten Mihnea (cel Jimm), redactoru’ la WWMP News.

Punct!

Comments

comments

16 Comments

 1. Reply
  CrazyMan October 1, 2012

  Deci .. webstock coffee vs z-listeri beer 0-1 😀

 2. Reply
  vienela October 1, 2012

  Deci… este al doilea articol despre webstock pe care il citesc. In primul, persoana era nemultumita de barfele dintre barbatii adunati acolo. 😉

  • Reply
   Gabriel Gorgan October 1, 2012

   Era un articol scris de o bloggerita, ha?

   • Reply
    vienela October 1, 2012

    Ha, ha. Da. :))
    Vin si eu, daca va hotarati sa faceti un webstock anti-social-media

 3. Reply
  Florin Ruşanu October 1, 2012

  Lasă prietene, că o să punem noi la cale un webstock anti-social-media, de toată frumuseţea!

 4. Reply
  Mihnea Iuga October 1, 2012

  Acum putem să-ți spunem „Nominalizatu’” ? 🙂 Mă gândesc că a fost destul de deșertic în idei pe acolo, dacă nu ai făcut nicio filmare. Chestia cu acelea care nu puteau decât când a venit dom’ Sebi cred că m-ar fi scos din pepeni.. Vezi, tot mai bine e în pătura de jos 😀

  • Reply
   Gabriel Gorgan October 1, 2012

   Nu, nu e bine nici in ”patura de jos” 🙁

  • Reply
   Vlad Iuga October 2, 2012

   Nice comment! oare cum ii recomanzi la Nominalizatu’ sa fi reactionat la vederea faptelor abominabile? 😛

   • Reply
    Gabriel Gorgan October 2, 2012

    Asta-i o intrebare pentru MIhnea?

   • Reply
    Mihnea Iuga October 2, 2012

    E întrebare pentru mine? 🙂 Ce fapte abominabile stimabile? Clarificați situațiunea pentru cei din pătura de jos.

    • Reply
     Vlad Iuga October 2, 2012

     Da stimabile, o intrebare direct pentru tine. Fapta mentionata si mai mult decat deranajanta este actiunea de care Nominalizatu’ amintea in cadrul articolului: la el ba, la Sebastian da :))

 5. Reply

  […] să spună ”Da, votez PDL”. Și să aleagă aceeași Mărie cu altă pălărie. Cum ar spune entertrainerul Gorgan, tot timpul ne apucăm de noi începuturi, fără să ne documentăm dacă suntem originali sau […]

 6. Reply

  […] am plecat de la Webstock, calare pe-un Logan galben tarcat. Am trecut de campia fiarelor suflatoare de CO2, pe sub umbra […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *