Dragostea lasa urme. Pe pereti! (FOTO)

Buei, am tot zis eu ca e mare nebunie cu trairile tinerilor pe facebook. Multa drama. Mult pathos. Multa suferita si multa bucurie de dragu’ like-ului de la aleasa inimii. Si unde lipseste like-ul de la iubire, e suferinta pe wall. Si se umple peretele lui dansu/ dansa cu cele mai lacrimogene versuri, cele mai emotionale slagare si cele mai funebre ganduri. De ce funebre? Pentru ca sufletu’ lu’ junii astia nu stie sa traieste fara iubire! Pentru ca noi aia de comentam toate mizeriile pe care le publica tineretu’ cu pathos suntem niste insensibili.

Amu’, ca tot vorbim de suferintele de pe wall-ul (peretele) lu’ copii astia, mi-am amintit sa va povestesc si eu una cu suferitu’ si peretii.

Cu cativa ani in urma, una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste pe care le-am trait eu a luat nastere intr-un mall, culmea. Amu’, nu vreau sa intru in detalii dar pot sa spun ca a fost dragoste atipica, aparte si imprevizibila. Treaba e ca povestea a inceput cu o domnita (EA!) care s-a oferit sa ma duca acasa cu masina, dupa o serata mai speciala. Tanara si nu foarte increzatoare in fortele-i proprii, domnitei ii lipsea si atentia distributiva lucru care a cicatrizat (pentru eternitate, aparent) un stalp din parcarea subterana a mall-ului.

Zilele astea am fost pe la mall-ul cu pricina si am trecut, intamplator, pe langa stalpul ala. Zgarietura era tot acolo.

Ei bine, da! Dragostea lasa urme. Pe pereti!

Comments

comments

10 Comments

 1. Reply
  Adriana Paula October 18, 2012

  O daaa! i-ai captat total atentia! :))

 2. Reply
  Spit October 18, 2012

  Bine ca nu ti-a lasat tie cicatrice :))

 3. Reply
  OchiiVerzi October 18, 2012

  Si tu acuma, “insensibilule” … aia a fost prima ei dovada de dragoste fata de tine, ce crezi tu, ca nu stia ca de cate ori vei trece pe acolo, iti vei aminti de ea? 😀 … mintea femeii este un joc cu mult prea complicat, ai mare grija sa nu te arzi :)) [focu-i minciuna]

  • Reply
   Mihnea Iuga October 19, 2012

   @OchiiVerzi Comentariul tău parcă întărește expresia aia: Femeile iubesc cu creierul, bărbații cu inima. 😉

 4. Reply
  Gabriel Gorgan October 18, 2012

  Uite ca la asta nu m-am gandit 🙂

 5. Reply

  […] ar fi că dragostea nu lasă urme doar pe pereţi, ci şi pe stâlpii de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *