Harap Alb si-a facut loc pe rafturi. Sa le golim, zic

Da, clar am ratata startu’. A trecut aproape o saptamana de cand Harap Alb si-a facut loc pe rafturile aprozarelor. Ei bine, s-a asezat el mai greu si nu si-a arata chipul din primu’ minut dar tot l-am gasit.

Mi-au luat-o mai toti bloggerii inainte. Au aparut articole peste articole, scriituri si fircalituri care mai de care dar uite ca-ntr-un final imi astern si eu cele cateva ganduri pe fituica asta de blog 😉

Eu l-am luat de pe rafturile unui magazin Inmedio, dintr-un mol parasit din Arad. Nu cred ca-i un sercret pentru nimeni ca Aradul are 2 mall-uri “cat China”. Si se pregateste un al treilea, ca deh, “metropola aradeana” le cere.

Revenind la Harap cel Alb, pe numele-i real Stefan, va pot spune c-am fost uber-hiper-mega-ncancat sa-l gasesc. Parca ma astepta, jur! Parca ne-am regasit. Si nu cred ca exagerez cand spun ca ne-am regasit pentru ca la inceputul lui Octombrie am avut placerea de a-l vizita pe Mihai Ionascu, originatoru’ proiectului, si onoarea de a-mi pune ochii-nsetati de curiozitate pe coperta lui Nr. 1.

Amu’, despre revista trebuie sa va spun ca din start nu mi-a placut ambalaju’. Dar ce mai conteaza ambalaju’ cand scopu’ lui e sa tina revista la cald pana ajunge la destinatar, care, fara nici o ezitare, are s-o sfartece in primele secunde. S-apoi sa vezi minunatie de revista. Print bun dom’le! Asa cum cred ca v-am mai spus, baietii l-au trecut pe Harap Alb printr-un print de calitate. Nu mai spun ca sunt multe reviste de benzi desenate din strainatate care nu se bucura de un asa print.

Trebuie mentionat ca l-au nimerit la pret. 4,9 ron pare-mi-se un pret mai mult decat decent pentru sudoarea care sta la originea proiectului. Va spun sincer, cu riscu’ de a ma repeta, ca s-a muncit mult si tare-tare bine la proiectul asta. Si rezultatele nu s-au lasat asteptate.

Eu am primit feedback-uri care mai de care. Multa lume incantata. Am primit mesaje pe facebook de la prieteni din strainatate care doreau revista. Ele stau bine in dulapu-mi, in asteptarea proprietarilor si, implicit, a sarbatorilor de iarna cand acestia au sa se intoarca pe meleaguri mioritice.

Au fost si oameni care n-au fost incantati de revista, evident. Au comentat vis-a-vis de desenele din revista dar si-au cumparat, totusi, revista. De ce? Pentru ca apreciaza initiativa si vor sa sustina miscarea. Chiar daca nu toti sunt fanii lui Harap Alb, foarte multi ”il sustin”.

Si cam atat. Astept si eu sa vad ce mai apare pe net. Ce mai zice lumea. Cum mai comenteaza presa si pe urma, daca posibil, ma gandesc sa-l provoc pe Mihai la un mini interviu post lansare 🙂

P.S.: Cred ca mai sunt niste reviste ratacite prin tara pe niste rafturi. Zic sa curatam rafturile alea. Dăcât zic 😉

Comments

comments

2 Comments

  1. Reply
    OchiiVerzi October 22, 2012

    Trebuia tu sa fii mai cu mot, nu? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *