In culise la Parov Stelar. Intamplator.

Acum o luna am lansat primul concurs pe blogu-mi. Un concurs de creatie. Unu d-ala cum nu se mai practica. Spun asta pentru ca random punct org a devenit unealta diavolului in online. Ei bine, la mine pe blog decide je! Zis si facut! Le-am cerut oamenilor sa completeze o poveste. Sa-si foloseasca creativitate si sa inventeze o aventura cu Parov Stelar Band.

Au castigat doi tineri foarte simpatici si creativi. Intamplator, un cuplu. Unii are spune ca-i facatura. Nu-i! Si mi-am dat intalnire cu acesti tineri pentru a le da biletele si pentru a-i cunoaste. Ne-am vazut, ne-am placut (vorba cantecului) si am stabilit ca mergem la concert impreuna. Treaba e ca nici unul din noi nu se astepta la ce avea sa se-ntample. Cumva, concursul ala ne-a sortit o reala aventura.

Sa va povestesc:

Se facea ora 21, trecut, cand ne-am intalnit in fata salii sporturilor. Oameni cat vedeai cu ochiu. Mii, da mii de hipsteri se-mpingeau la portile salii. Noi ne-am proptit de gardu birtutului de langa sala si ne cugetam la cum facem sa intram mai repede.

Afara se lasa un frig simtitor iar gagicele au inceput sa tremure.

Din umbra apar doi amici cu doze de bere de-un litru (da, un litru de doza), tigari atarnande-n coltu’ gurii si, aparent, tristi. Ne-am luat cu protocolarele barfe pana cand am ajuns la punctu’ in care am descoperit motivu’ dezamagirii lor. Se facea ca legitimatiile lor de presa nu le-au permis intrarea pe usa din spate.

Hmmm, mi-am zis. Intrarea din spate? Da, dom’le. Undeva-n stanga noastra era intrarea din spate. In dreapta noastra puhoiu’. Ne-am holbat unu’ la altu’ si-am ginit ca una dintre gagicele din gasca noastra avea o legitimatie de presa. Una d-aia buna. Iar noi aveam invitatii. Si invitatiile nu-s bilete. Invitatiile ie invitatii, nu? Adica suntem si noi “ghests”, ca smecherii. Si dracu’ ma pune sa le spun pruncilor nazdravania pe care tocmai v-am povestit-o.

Pam, pam! Buei, daca Andreea Raicu a reusit sa treaca de “badigarzi” (pour les connaiseurs) , putem si noi!

Si-am mers, si l-am luat pe nenea de umar, i-am explicat ca suntem invitati speciali (!) ai evenimentului si ca trebuie sa intram pe aici. Omu’, cu vreo doua palme mai inalt si vreo 40 de kile mai mare ca mine, ma priveste-n barba. Nu-n ochi. In barba! S-a prins ca-s neam cu Chuck Norris si ne-a invitat inauntru.

Ne-am holbat (scurt!) unu’ la altu’ si-am intrat fara sa mai clipim. Am trecut de trupa, la care ne-a holbat ca fanii aia disperati, am trecut de sunetisti, care ne priveau suspect, si ne-am trezit in spatele scenei.

Niste “badigarzi” se uitau atent la noi (a se vedea in poza de mai sus) dar cred ca si aia au fost intimidati de barba. S-au sa fi fost gagicele din gasca cele care au permist trecerea? Hmmm, si asta o posibilitate.

Ei bine, am realizat ca locul nostru este pe partea cealalta a gardului si ne-am dus, umili, spre public. Un “badigard” se uita tinta spre noi.

Ajunsi in public am realizat cu stupoare ca noi eram atat de-n neclar cu toata treaba incat am uitat sa facem poze cu trupa. Adica, “bai, noi am trecut pe langa trupa fara sa facem poze???”

Si dam sa intram iar in culise, moment in care “badigardul” sare ca ars. Intinde o mana si ne face semn sa ne intoarcem in spatele gardului. Doi dintre noi dau sa se-ntoarca. In momentul ala pun in actiune barba lu’ Cuck. Ghici ce? It works like a charm! Si ne-ntoarcem la trupa care, evident (!), s-a prins ca n-avem nici o treaba cu culisele si ne-au refuzat politicos.

Trebuie mentionat ca nu pe mine m-au refuzat. Eu am mers pe charm-ul gagicelor la treaba asta dar n-a fost sa fie.

Ne-am mai plimbat aiurea prin culise, subt ochii lu’ “badigardu” ala si ne-am intors in public.

Si uite mini aventura mai nene 😀

Cat despre concert, trebuie mentionat ca a fost fenomenal. Pe bune!

S-au strans peste 4000 mii (+/-) de oameni. Nu toti fani, evident. Estimez ca mai mult de jumate a fost un soi de public colateral. Victime. Cert e ca toti s-au distrat.

Si mai trebuie mentionat ca “La Rochelle” rocks!

Si cam atat!

Comments

comments

3 Comments

  1. Reply
    OchiiVerzi October 9, 2012

    Ne bucuram sa vedem si noi imagini la care din pacate, din anumite si felurite motive, nu am putut participa, live. Facatura? Nu cred :)) .. daca a castigat unul, era probabil sa castige si celalalt … la urma urmei sunt impreuna, deci se completeaza ei intr-un fel sau altul.

  2. Reply

    […] precizat ca mi-a placut foarte mult organizarea. Dupa experienta Parov Stelar, eram foarte curios cum va decurge acest eveniment. Si chiar daca am mai vazut cate-o mica lacuna […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *