Ioana Caprar, omul de publicitate

Si-am fost la workshop-ul de publicitate/ advertising, workshop care-l precede pe-al meu.

Speaker: Ioana Caprar

Numele lu’ workshop: “identitatea omului in publicitate

Si cumva-mi parea trasa de par treaba cu identitatea lu’ om in publicitate. Uite motiv sa bag de vina, mi-am zis.

Dar cum despre vorbitor stiam mai nimic, tupeul a crescut maxim in mine. Si cand spun “tupeu”, ma refer la o forma de aroganta si nicidecum la tupeu’ ala de borfas. Ala de prunc tinut in pene si azvarlit in praf sa-noate, pe sistemu’ “zboara puiule, zboara“.

Si m-am dus, plin de mine, la workshop-u doamnei Ioana Caprar. Admit ca mi s-a cerut insistent sa ne tutuim dar, chiar din primele minute, doamna aceasta mi-a sugrumat doza de aroganta. Ba mi-am mai impus, implicit si inconstient, o pozitie de om disciplinat si politicos. Asa, din scurt.

O prezenta calma, calda si zambitoare, cu tocurile bine infipte-n mocheta si capu’ pe umeri, Ioana Caprar mi-a castigat simpatia din primele momente. Cumva ma asteptam la un advertiser nu foarte experimentat, arogant si guraliv. Unu’ d-ala atat de plin de sine incat sa iti vina sa-i sari la jugulara. Sa-l mai eliberezi de substanta, ca sa-si incapa-n piele nu alta 😉

Drept e ca am urmarit episodic acest workshop dar, per general, mi-a placut. Simplu, concis si fara prea multe detalii stufoase si picanterii subiective. Prea monoton pentru gusturile mele. Mult prea monoton dar aici bag seama ca pruncii, studenti la publicitate in mare majoritate, nu prea se descurcau cu dialogu’. Spun “dialog” pentru ca era atat de facil sa interactionezi. Si pentru ca n-aveai de ce sa te simti coplesit de emotii intr-un cerc restrans de oameni. Si nici sa te intimideze n-avea cine dar hei (!), avem facebook pentru asta.

Dar asta-i o alta poveste pe care o lasam pentru deseara, putin dupa orele 19, cand o sa povestim despre lucrurile care nu ni se spun despre social media. O sesiune de comunicare bazata pe dialog. Mult dialog 😉

Si niste poze.

Comments

comments

4 Comments

  1. Reply
    Delilah October 23, 2012

    musai să vin cu chef de vorbă….dar pe problemă nu pe lângă nu?

  2. Reply
    Cristian China-Birta October 23, 2012

    Inteleg ca am a-i multumi Ioanei pentru ca m-a pomenit la un momenta dat. Aranjezi tu sa bem o bere impreuna la un moment dat sau nu te bagi la de astea? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *