Necunoscute sunt caile lu’ Social Media, zic

Si am fost si eu mare vorbitor la InterADdictive, in cadru’ TiMAF (Transilvania international Music& Art Festival). Workshop-urile au inceput cu Ioana Caprar, asa cum v-am povestit deja, si au continuat cu je, mare povestitor de povestioare internaute. Personal, cred c-am fost dezastruos. Ei bine, nu dezastruos in sensu’ ala nasol, ci usor haotic. Mai ales in prima parte a workshop-ului.

Asa cum am mai zis, multi confundam sesiunile de comunicare cu workshop-uri. Stiti voi chestiile alea unde mergi, te asezi pe un scaun si platesti pentru vizionarea unui power point? Ei bine, alea nu-s workshop-uri. Punct! Alea-s, in cel mai bun caz, niste sesiuni de comunicare interactiva. Si cam atat.

Revenind, in partea a II-a m-am redresat si am reusit sa organizez ceva mai bine discursu-mi. I-am ridicat pe prunci de pe scaune si i-am scos la tabla (vorba vine) si am incercat sa sintetizez cele cateva idei. In acest fel am incercat sa ma asigur ca ramane fiecare cu macar o idee si, in plus, am incercat sa apropiu, pe cat posibil, sesiunea asta de un mini workshop.

S-a stat cam 3 ore, cu pauza de 15 minute. La final am facut o mini strigare, pentru cei care voiau sa-si imbogateasca si mai tare niste cunostinte (daca-mi permiteti formula) , la o prelungire de 30 minute pentru discutii si mai specifice. Au mai ramas sapte oameni. Bun si asa, zic.

Din nefericire am doar cateva poze (multumesc Monica) pe care le-am decupat intr-un colaj pe care vi-l atasez la final. Astept si eu sa apara poze mai multe. Erau cateva ustensile de pozat prin incapere, nu de alta.

Si apoi am taiat-o la bere. Si-am reluat notiele 😉

Comments

comments

3 Comments

 1. Reply
  Delilah October 25, 2012

  La un moment îmi venea să fac poze multe dar am zis că poate stânjenesc lumea…oricum mai poţi scoate ceva cadre de pe filmări dacă celelalte ustensile au gândit ca şi mine.
  Faină vorbire ai avut! Musai să mai faci!

 2. Reply
  Patricia October 25, 2012

  Hei, daca te ajuta la partea de “terminologie”, in ONG-ul in care activez eu le numim sesiuni de “sharing”, adica acea intalnire prin care cineva vine si isi povesteste din experienta proprie pe un subiect anume, cu scopul de a face un transfer de informatii unui alt grup care va folosi acele informatii in munca ce urmeaza sa o depuna. Nu de alta, dar nici noi nu le putem numi training-uri sau workshop-uri pt ca niciunul din noi nu detine expertiza necesara ca sa se numeasca trainer. Cu toate astea, deseori se intampla sa existe si o parte aplicativa, dar nicidecum una suficienta ca folosim acei termeni.

  Asadar, succes pe viitor la alte sesiuni de sharing!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *