Alo? Esti din Manastur? VOTEAZA LIVIU ALEXA!

Si mi-am promis ca o sa stau departe de nenorocirile pe care le urmeaza sa le aprobam cu-o stampila. Si mi-am promis ca nu ma bag la politicisme si ca nu voi fi partas la toate cele dar uite ca ma alatur mascaradei.

Si cum Cluju-i noua-mi casa si cum Manasturu-i cartieru’ de bastina, n-am putut sa nu observ marsaviile politice din curtea bisericii de cartier. Si nici usa blocului n-au ratat-o astia. Si nici posta nu mi-au neglijat-o. Si nici toti stalpii de prin zona-mi nu au fost ratati. Si pentru ca astia o ARD aiurea cu mesaje de-un penibil grotesc, poze facute cu camere vga (banuiesc) si texte scrise de corigentii de la scoala speciala, m-am decis sa vi-l recomand pe Liviu Alexa.

Nu-l cunosc personal dar pot spune ca este unul dintre primele nume de care m-am lovit cand am ajuns in Cluj. Cica-i ceva jurnalist devenit PiaRist, devenit blogger, devenit antreprenor. Cica are tot felu’ de afaceri proprii prin Cluj si mai sta-n culisele altora. Cica e fondator la tot felu’ de chestii care acum au trecut din stadiul de proiect la stadiul de produs. Si ca-i de bine.

Am gasit si cateva inregistrari cu el pe youtube si-mi este, de departe, mai simpatic decat restu’.

Asa ca, daca esti Clujean si mai treci pragu’ si la blogu’ asta, crede-ma pe cuvant cand iti spun ca-i de votat baiatu’. Si daca nu ma crezi pe cuvant, atunci sondeaza si matale piata lu’ internet pentru ca un numar destul de mare de bloggeri cu portofoliu si-au bagat obrazu’ pentru el si pe majoritatea-i cred pe parol. Ca-s oameni de parol si le dau crezare.

P.S.: Daca esti si tu blogger, aici gasesti bannere de toate felurile si toate dimensiunile pentru a le urca pe blogu-ti. Eu am facut pe viteazu’ si mi-am permis sa scriu acest articol si sa-i modific o poza dintre cele pe care le-a pus Liviu pe blog. Si l-am paint-uit cu textu’ “Alo! Esti din Manastur? VOTEAZA LIVIU ALEXA!”

P.S.: Si uite-l pe om vorbind 😉

 


Mai multe pe canalu-i de youtube 😛

Comments

comments

3 Comments

 1. Reply
  Mihnea Iuga November 18, 2012

  Te-ai vândut, clar! Mârșăvii de genul ”la biserică” mi se pare că ți-a împărtășit din proprie experiență și creeru`lu`Falcă cu al său alături de primarul nostru 😀 Liviu Alexa are totuși o idee, un program, CEVA? Dacă tot te-ai apucat să-i faci reclamă.

  • Reply
   Gabriel Gorgan November 18, 2012

   Vezi la el pe site. Io numa-l recomand, nu-i fac si propaganda 😉 )))

 2. Reply
  Mihnea Iuga November 20, 2012

  Ți-am urmărit recomandarea și i-am vizitat blogul. Drept e că nu prea îmi inspiră încredere mimica sa, dar am zis că poate aparențele înșeală iar scriitura-i demnă de URMĂRIT (ca să nu zic votat). Apăi prietene Gabriel, când unu` care dorește simpatia și încrederea oamenilor scrie următoarele, în această ordine:
  ”rad orice comentariu care ma enerveaza, mai ales daca te bagi in seama cu rahaturi, calomnii, chestii penibile

  iubesc oamenii”
  ..sorry dacă îl pun direct la lada de biți irelevanți.
  Mai ales că secțiunea de citit conține mai multe poze ”simpatice” de când era tânăr, decât texte, idei ș.a.m.d. Să rămână mai bine la biznisurile lui că în politică sunt destui afaceriști videni, berceni etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *