Ce nu ni se spune despre… ?

Si uite ca m-am intors pe blog. Au trecut un car de zile de cand n-am mai apucat sa astern o-mbarligatura de cuvinte pe aici. Aparent, evenimentele din ultimele zile mi-au ocupat tot timpul. Mai ales pe cel psihologic. Ala care ma-npinge la nastrisnice ganduri.

Ei bine, gata! I M T (I Made This!)-ul s-a terminat! Un festival, facut in colaborare cu Polus Center Cluj-Napoca, care mi-a mancat mai mult de 14 ore/ zi, in ultimele 10 zile, a ajuns la final. Si nici n-am terminat bine cu ala c-am pronit la drum cu un nou proiect realizat impreuna cu gasca de la “InterADdictive“. Aia cu care am mai facut un eveniment prin Octombrie.

Ei bine, proiectul se numeste “Ce nu ni se spune despre… ?” – workshop de comunicare si relatii publice – si a ajuns la ep. II. Despre episodul I puteti citi aici si aici.

Pentru moment am sa va las cu cele cateva machete realizate pentru acest eveniment si cu o scurta descriere pentru fiecare. Detaliile le discutam in 10.12.12, prima zi de workshop. Pentru inscrieri accesati pagina oficiala a evenimentului si folositi formularul de inregistrare pus la dispozitia celor interesati.

 Voila machetele:

*machetele sunt realizate sub inspiratiunea lu’ Seinfeld si tare sper ca se-ntelege mesaju’

P.S.:

1. Sustine evenimentul nostru! Foloseste acest banner drept cover picture pe pagina/ profilul tau de facebook. Link-uie poza catre pagina InterADdictive dedicata evenimentului -> http://interaddictive.com/workshop/

2. Da “zvonul” mai departe! Share-uie imaginea evenimentului nostru.

Ah, sa nu uit! Evenimentul este realizat in parteneriat cu OMNIPASS, Asoc. WWMP, CUM FACI BANI DIN CAFEA? si, bineinteles, InterADdictive.

Comments

comments

2 Comments

  1. Reply
    Anca December 10, 2012

    Foarte frumos, Gabriel! Felicitari si succes la workshop! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *