Fan Vodafone! sau pentru ca Vodafone nr. one!

Fan Vodafone! sau pentru ca Vodafone nr. one! Da dom’le, Vodafone!

Am fost sunat de cateva minute de catre o tanara domnita de la Vodafone Romania. Vazut-am numar de Bucuresti si raspuns-am prompt. Am o placere aparte si chiar masochista in a raspunde la numere de Bucuresti. De ce? Pentru ca de-acolo mi se trag o serie de mizerii. Pentru ca acolo-i plin de centre de sunaciosi care-si dau silinti in a-ti baga pe gat tot felu’. Si o mare parte dintrei acesti sunaciosi sunt foarte agresivi, mai nene. Dar rau agresivi. Tot acolo-s si niste firme de recuperare creante. Niste cumparatori de dosare problematice (vezi Doamne) care-ti stau pe cap pentru fiecare 10 bani pe care (din felurite motive) nu i-ai depus in dracu’ mai stie ce cont. Pe scurt, niste oameni care te pun in miscare mai rau ca cafeaua (asa am vrut!)! Si cum m-am obisnuit sa fiu sunat pentru tot felu’ de mizerii si contra-oferte, haidam sa ne distram mi-am spus.

Dupa cum va ziceam, la telefon o domnita de la Vodafone Romania. Imi cere date de autentificare (procedura standard) si ma intreaba diverse despre abonamentu-mi. Clar, zic! Vrea sa-mi mai bage pe gat niste oferte si sa-mi curete buzunaru’ pana si de molii. Nu-i destul ca le dau niste sute de ron/ luna pentru abonamentu’ asta, le mai trebe niste bani, mi-am zis.

Surpriza! Nu le mai trebe niste bani! Ba chiar din contra! Mi-au reevaluat pachetul si mi-au facut o reducere de 3 euro din optiunea de internet. Just like that! Cica-i ceva promotie si s-au gandit si la mine, dragii de ei (usor ironic, stiu).

Si-o sa-mi spuneti ce 3 euro nu-i, ba chiar nimic pentru ei si dracu’ mai stie ce dar eu, sincer va spun, am apreciat treaba asta. Amu’, drept e ca abonamentu-i pe persoana juridica, pentru ca-l folosesc in scopuri de servici’ (cum se zice-n popor) dar cica se fac astfel de miscari si prin lumea lu’ pe persoana fizica.

Unde mai pui ca n-am juma’ de an in retea si-s la a II-a situatie fericita cu Vodafone. Si de data asta m-am decis sa-mi astern aici gandurile de bine. Si nu, nu-i vorba de reclama! Ii vorba de o scurta istorisire de bine. Daca e sa fim sinceri, nu cred c-avem multe de-astea. Se imputineaza ofertele de tinut bani in buzunar si foarte multe firme, printre care si cele de telefonie mobila, isi scad costurile proprii, pe motiv de criza (vezi Doamne) si culmea(!) cauta cu disperare(!!!) sa-si sporeasca veniturile. Vodafone este singura companie, dintre cele cu care am o relatie contractuala, care cauta sa-si eficientizeze ofertele pentru clienti. Ba, mai mult(!), o fac in tipul derularii contractelor. Personal n-am prea auzit de astfel de chestii in ultimii ani.

Si pana la urma, n-are Vodafone nevoie de articolu’ meu ca sa-i serveasca drept reclama!

Ah, sa nu uit(!), un motiv in plus pentru care m-am decis sa zic de bine de Vodafone este pentru ca de mai mult de 3 luni am o relatie extrem de dificila cu Orange (niste marsavi), un partener contractual fata de care mi-au expirat obligatiile si care continua sa-mi faca mari probleme.

Dar asta este o poveste despre care sunt convins ca o sa scriu mult si bine cat de curand. Si-o sa scriu atat pe blog cat si pe fituici cu stampila si semnatura. Pentru ca mie tare-mi place pe persoana juridica 😉

Comments

comments

4 Comments

 1. Reply
  Vlad Iuga November 15, 2012

  Gabriel, poate ca doar contul tau a avut o problema cu Orange. Sunt sigur ca daca aplicam o strategie de comunicare corecta, putem obtine reduceri si de 5-35% din abonamentul de la Orange 😉

  Sa revin cu detalii? 😀

 2. Reply
  Vlad Iuga December 5, 2012

  Sa spunem faptul ca e posibil (prin partener oficial) sa ai propriul abonament la Orange:
  – chiar daca ai avut ‘probleme cu Orange’ in trecut
  – chiar daca nu vrei sa il faci pe minim 12 sau 24 luni
  – chiar daca nu vrei sa iti cumperi un telefon ‘subventionat’ (care de fapt este pretul abonamentului pe 2-3 luni de fapt, dar recupereaza ei in ultimele 12 luni de contract de exemplu)
  – vrei sa platesti mai putin factura lunara

  Scurt pe doi, am gasit varianta in care sa ai abonament la Orange (numar nou vechi, de forma 0744/0745), pe ce perioada vrei tu, cu aceleasi caracteristici ca si oferta inainta unei companii mari si primesti inclusiv si discount fata de orice oferta din Orange Shop/Store etc..

  Cum ti se pare pana acum? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *