I M T (I Made This!) un nou festival de manufactura si artizanat la Cluj-Napoca

Si pentru ca m-am tot laudat ca uneori n-am timp nici de-o gura sanatoasa de aer, zic sa va prezint unu’ dintre evenimentele la care am pus si eu umaru’. Este vorba de I M T (I Made This!), un festival de manufactura si artizanat la care am pus prima caramida prin 2009. Evenimentul este organizat de Asociatia “WWMP“, din Arad, si a luat fiinta la initiativa Patriciei Tulcan, pe-atunci eleva la un liceu aradean.

Despre Patricia Tulcan trebuie sa spun ca ramane una dintre febletile mele. Un copil ambitios, incapatanat (c-asai combinatia) si harnic foc. Unde mai pui c-o duce capu’ si nimic nu-i sta in calea ambitiei (mai mult sau mai putin) personale. Si e studenta la comunicare prin Timisoara, din cate tin minte. Imi calca pe urme, stiu ­čśë

Ei bine, evenimentul a ajuns cam la a XIV-a editie (daca nu ma-nseala memoria) si este gazduit de Polus Center Cluj. Si pentru ca-i prima editie (23.11 – 25.11.12 – 10:00 – 22:00), intr-o locatie noua (Polus Mall) si chiar un oras nou(Cluj, evident!), I M T-ul si-a resetat contoru’ si a inceput o numaratoare noua.

Detalii gasiti aici iar afisu’ l-am atasat acestui articol. Va astept vineri la Polus Mall Cluj-Napoca – piateta Matei Corvin, intrarea 2!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *