Nimic mai bun decat un vogue elecronic fum? (VIDEO)

Nimic mai bun decat un vogue elecronic fum? Pe bune?

Si uite cu ce-am ramas eu dupa (putin peste) doua minute de materiale electoral. Spun asta pentru ca ceva-mi spune ca nu review trebuia sa fie clipu’ asta. Acelasi ceva imi spune ca aveam de-a face cu o noua intentie buna iesita la aer ca ciorapu’ alb iesit negru dintr-un bocanc de infanterist stelar (vorba vine).

Si pentru c-am inceput cu sfarsitu’ (citatu’ de mai sus) zic sa continuam cu un mini review de review la un review care nu cred ca se doreste un review. Zic.

Pai, vocea nu-mi inspira incredere. O voce scolita (a se citii un text tocit), temperata (fara inflexiuni de nici un fel), usor tremuranda (da de nici un fel, mai nene!) si nu prea convinsa (la randu-i) de produsu’ despre care face vorbire.

Bucata A4, proaspat scoasa la imprimanta de birou (banuiesc sigur), pe care scrie adresa de www a la baiatu’ atarna-n fundal este aproape inutil. Si nu, nu-i fain asa! Si nici pozitia-i nu da prea bine.

In schimb vad o manichiura foarte reusita. Un lac incolor care reflecta lumina neonului. Niste maini ingrijite pe un focus fix care nu avantajeaza descriere. Cred ca un auto focus era mai avantajos. Sau un cameraman. Sau un asistent. Sau pur si simplu un prieten care sa te ajute, nitel.

Mai pot spune ca o tigara electronica asemanatoare a trecut si prin mainile mele (long time ago) si-mi pare rau ca nu se vede modelul de pe baterie. Tigarile astea au si particularitati mai fancy, mai atractive pentru persoanele care vor sa epateze printr-o bagheta metalica care poate servi si ca accesoriu. Asta daca s-ar vrea vandut produsu’ asta. Numa’ zic.

Pe scurt, specificatiile tehnice din textul de prezentare, filmarea si produsul fac din acest material un soi de ghid de utilizare a unei astfel de tigari, pe sistemu: ti-ai luat o tigara d-asta si nu stii s-o folosesti? Uite aci! Si cam atat.

Si tot cred ca asta-i un material de promovare iesit review si facut de un nene care stie cate ceva dar nu din domeniul care trebuie.

P.S.: N-am inteles de ce echipa eTigaraRunway imi/ ne ureaza succes la final.

Comments

comments

5 Comments

 1. Reply
  Florin Ruşanu November 14, 2012

  Puf!

 2. Reply
  Gabriel Gorgan November 14, 2012

  …si s-a dus!

 3. Reply
  Mihnea Iuga November 14, 2012

  Succes?! Ahahaha, asta lasa loc de multe interpretari 😀 Probabil dorea sa se adreseze celor care vor sa se lase de fumat tigari traditionale, dar deh, asa se intampla cand nu stii exact ce vrei: review, prezentare funcționalitate sau chiar workshop ;).

 4. Reply
  Florin Ruşanu November 14, 2012

  da…workshop de fumat , IlikeIT!

  • Reply
   Gabriel Gorgan November 14, 2012

   Mi tu, mi tu!
   Asta-i ca si aia cu intalnirile anti social media bre! 🙂 )))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *