Bilete moca la ”Just Push Play”, avem (CONCURS)

Mno, da buna ziua si buna sa va fie inima. Azi mi-am propus sa pun la bataie doua bilete la un spectacol de improvizatie facut da o gasca de oameni tara dragi mie. Unde mai pui ca in componenta trupei sunt doi aradeni tare simpatici, Popan si Robi, hactori cu perspectiva mai draga.

In componenta trupei mai sunt Dragos Muscalu, Bogdan Radulescu si Matei Rotaru.

Ei bine, dumenica (daca-mi permiteti formula), la Sala Studio a Fabricii de Pensule, gasca asta, trupa ce-si spune “Just Push Play“, se reuneste pentru un spectacol care va contine o doza de 100% umor si 100% interactvitate. Nu stiu cum au calculat ei treaba asta, pentru ca la socoata ieste cam 200% si din cate stiu eu mai au ceva caracteristici tare faine la spectacol care-i duce tot mai aproape de un moment artistic inedit care da sa bata spre 1000%  nebunie de spectacol.

Si ca sa nu va mai tin in suspans, dau doua bilete (de o persoana, zic) pentru spectacolul asta. Tot ce trebuie sa faci este sa-mi spui de ce ai merita tu un bilet la spectacolul lor. Atat.

Hai, astept comentariile voastre si va astept la spectacolul “Just Push Play” de duminica de la Fabrica de Pensule, orele 19:00.

Comments

comments

8 Comments

 1. Reply
  Delia M. December 13, 2012

  Pentru că de obicei ies din căcat cu o improvizație și mi-ar prinde bine să văd cum fac alții să iasă bine.Pentru că îmi place să interacționez și vreau să scap de partea mea de umor negru!

 2. Reply
  Mirela D. December 13, 2012

  Pentru ca ii stiu pe o parte dintre actori de cand eram si eu si ei in facultate si le mergeam la spectacole in Radu Stanca fiindu-mi tare dragi + mi-e dor de ei. Si bonus, pe Dragos l-am vazut tocmai la Braila in Domnului profesor cu dragoste. Si abia astept sa dau Play duminica. 🙂

 3. Reply
  Todoran David December 13, 2012

  Sunt fan Bob Radulescu.

  De aceea!

 4. Reply
  Dragos S December 13, 2012

  Pentru ca toata viata mea este o improvizatie, ca instalatiile alea de furat curent, sau ca resoul improvizat dintr-un cablu electric care face poc. Pentru ca spectacolul asta ar fi cea mai simpatica varianta de a-mi petrece sfarsitul de weekend mahmur. Imi pare rau ca ajung sa inchei cu asta, dar ar trebui sa imi dati invitatia pentru ca veti veni la noi saptamana viitoare si n-ar fi ok sa incepem prost colaborarea…

 5. Reply
  Gabriel Gorgan December 13, 2012

  Comentarii inspirate si foarte inspirate. Mersi lume 🙂
  Sa vedem cine, si cu ce se mai avanta la bilete iar pana sambata dimineata publicam si rezultatele 😉

 6. Reply
  Andreea Maria December 13, 2012

  Pentru ca trupa e geniala iar eu n-am castigat niciodata niciun concurs. Niciunul! Iar pentru ca saptamana viitoare e 21.12.2012, asta s-ar putea sa fie ultimul la care particip…

  • Reply
   Gabriel Gorgan December 13, 2012

   Chiar asa, vine sfarsitul lumii:) ))))
   Mersi de comment, vom vedea sambata dimineata.

 7. Reply
  Gabriel Gorgan December 15, 2012

  Si a venit momentul magic, castigatorii:
  Delia M. – pentru ca ”de obicei ies din căcat cu o improvizație și mi-ar prinde bine să văd cum fac alții să iasă bine.”

  &

  Andreea Maria – pentru ca ”saptamana viitoare e 21.12.2012, asta s-ar putea sa fie ultimul la care particip”

  Va rog sa va verificati mail-urile pentru a intra in posesia biletelor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *