Propun un super erou romanesc autentic: BIJNIȚMAN!

Ca tot discutam despre bravii super eroi americani, europeni sau ce-or mai fi ei, m-am gandit sa propun si eu un nume de super erou romanesc. Unu’ autentic.
Propunerea mea este: BIJNIȚMAN!
Super eroul roman care poate transforma orice in cash. Se descurca in orice situatie. Rezolva totul cu un telefon. Sau un sms. Sau semn. Este prietenul si totodata dusmanul tuturor. Nu are zi, nu are noapte. Este pe strazi tot timpul. Este cu ochii pe tine fara sa-ti dai seama, intervine cand mai putin te astepti si dispare ca prin minune.
Se poate duplica in functie de situatie. Daca e necesar, se inconjoare de o multitudine de bijnițmani (instant!) pentru a face fata situatiei.
Precum super eroii adevarati, aia din benzi desenate, si Bijnițman are o intelegere tacita cu fortele legii si este respectat de catre reprezentantii ei.
Mai mult, bijnitman poate fi usor confundat cu James Bond el avand portbagajul plin de arme, gadget-uri, felurite cristale si prafuri artizanale si, din cand in cand, livreaza carne vie la domiciliu. In James Bond am vazut faze d-astea, sper sa nu ma-nsel.

In plus, are frica de Dumnezeu. Si ii plac dulciurile.

 

*a se (re)citi cu ton grav, cam ca un trailer de film cu super eroi 😉

*la un numar maricel de like-uri, share-uri, si alte cele, ma gandesc sa-l creonez pe BIJNIȚMAN.

Comments

comments

2 Comments

 1. Reply
  Costi Panainte December 17, 2012

  Ahaa..e viata strazii…si e realitatea din pacate!!!…de ce ??pt ca cei care ar trebui sa ne apere de astfel de oamenii sunt inregimentati(oamenii lor si cei exclusi din randurile lor) in structurile politiei din strada pe spaga :)grea…si atunci???…astept un raspuns…toate cele bune pt noi:)

  • Reply
   Gabriel Gorgan December 20, 2012

   Cam ai dreptate, oricum e un subiect foarte controversat si zic sa nu-i dam startu’ aici 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *