A fost ”Accepta, Ajuta, Iubeste”

Au trecut zile de cand marele eveniment anuntat si pe blogu-mi, ”Accepta, Ajuta, Iubeste” a luat sfarsit. Si cand spun ca ”a luat sfarsit” ma refer exclusiv la spectacolul de la teatru din Arad caci acum urmeaza ca banii stransi sa se transforme intr-un spatiu de joaca pentru copii cu tulburari de spectru autist, beneficiarul final fiind Centrul de Consiliere si Asistenta Specializata pentru Persoanele cu Tulburari de Spectru Autist si, prin excelenta, familiile acestor copii.

Ei bine, eu nu m-am grabit sa sar cu poze incendiare si scriituri glorificatoare, precum cele de pe nenumaratele (si nu exagerez!) site-uri de asa zisa presa aradeana, pentru ca in continuare nu cred ca astfel de evenimente trebuiesc venerate (vorba vine).

Despre spiritul caritabil al unor evenimente consider ca el trebuieste sprijinit, incurajat si apreciat fara prea mult tam-tam. Nebunia mediatica trebuie moderata iar pozele trebuie sa fie reprezentative dar asta-i o treaba care-i priveste pe noii presari de Arad, ca vad ca sunt cel putin 10 site-uri noi pe care le-am reperat cu ocazia acestui eveniment iar majoritatea sunt site-uri cu texte FULL SEO si uber mediocre iar astfel de feedback-uri sunt nocive (si nu vreau sa explic acum ”de ce?”) pentru un eveniment altruist, sa zic asa.

Personal m-am bucurat de bucuria copiilor. Am vazut multe familii prezente la acest eveniment. Multi copii cu zambete pe buze si felurite masti desenate de fete. Am vazut niste mascote insufletite foarte frumos. Nu stiu cine se ascundea sub imensele ”caciuli” cu fete de Mikey, Donald si Minie dar au fost niste prunci faini si tare inspirati pe alocuri 😉

Am apucat si eu sa-l vad pe Ricardo Caria. Si mi-a placut omul, sincer sa fiu.

Am cunoscut-o pe Ramona Babiuc, o doamna foarte simpatica care mi-a castigat rapid increderea si sunt convins ca acest proiect va fi dus la bun sfarsit. De frau Moga nu mai zic, pe domnita o cunosteam de ceva vreme si m-am bucurat sa o vad si in febra evenimentului.

Pe scurt, treaba faina lume!

P.S.: In spatele evenimentului mai stau niste nume, niste firme, niste apropiati care au sprijinit cat au putut aceasta initiativa. Dragilor, nu-i rolul meu sa fac vorbire de voi toti (si nici copy-pate nu vreau sa fac) dar vreau sa mega multumesc acestor oameni pentru ca au fost acolo si au uns la rotile evenimentului. Sunteti oameni faini, si buni, si implicati si cu adevarat altruisti pentru ca n-ati stat in fata iar pentru asta va respect si va multumesc tare, tare sincer si mult.

Si niste poze, zic:

*de prin culise

*de pe la intrare

*de prin sala

*niste copii frumosi

*niste presa

*si niste lume pe picior de plecare

*TO BE CONTINUED*

Comments

comments

2 Comments

 1. Reply
  Ricardo Caria January 14, 2013

  Buna Gabriel, foarte frumos, clar si la obiect acest articol!
  Felicitari Gabriel si multumesc pentru apreciere!

  Numai bine

  RC

  • Reply
   Gabriel Gorgan January 15, 2013

   Multumesc Ricardo.
   Mult succes si tie in proiectele viitoare 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *