Accepta, Ajuta, Iubeste – Eveniment Caritabil (09.01.13/ Arad)

Si mi-am promis ca pana-n cinci Ianuarie hibernez. Da crezi ca pot?

Ehe, treaba e ca am un mare drag pentru evenimente si sar ca ars cand e vorba de o mana de ajutor asa ca uite ca cu drag (asa am vrut) ma-ntorc in dinamica lucrurilor astfel ca va invit pe toti la un eveniment foarte misto, unu’ caritabil, dedicat copiilor cu tulburari de spectru autist. Beneficiarul evenimentului este Centrul de Consiliere si Asistenta Specializata pentru Persoanele cu Tulburari de Spectru Autist si familiile acestora.

Organizatorii: Claudia MogaPR & Events si Ramona Babiuchair & style

Cu nitel sprijin de la WWMP News si SEMPER EXCELSIUS.

Si nu se anuta mare eveniment degeaba. Printre invitati se numara: Ricardo Caria, Nelu Pitic, Daniel Julean ai prietenii, Patricia Rus si Alin Nadaban (Daniel’s Band), Doma Art, Ballroom Dance, Iluzionistul Catalin Pintea, copii de la Gradinita Bambi, Anca Sfasie și Ladau Ioana.

Plus prezentare Ramona Babiuc,Eli Laslean si Mircea Florea.

Pe langa spectacol vor fii organizate tombole cu premii oferite de Pure Jatomi Fitness, Kastel Center Spa, Tigi Bed Head și Goldwell. Pentru copii am pregatit picturi pe fata, numere de iluzionism, mascotele de la locul de joaca si o gramada de alte surprize!
Si unde-s fapte bune se strange si lista lunga de colaboratori: Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad, Pure Jatomi Fitness, Enigma Studio Arad, Via Carmina, Kastel Center Spa, Floraria Anemone, Ellis by Elis Laslean, Sephora, Paradisul Copiilor, Mircea Florea, Tigi Bed Head, Goldwell, Carmel Print & Design, Dan Ostafi Graphic Designer.
Si nici de parteneri media nu ducem lipsa:
ArQ, Aradon, AradPress, Glasul Aradului, Ghidul Aradean, WestTv, AradCulture, Jurnal Aradean, NewsAr, Baricada Tv, Info Tv, Magic Fm, Kiss Fm, Radio Arad.

Pretul unui bilet (*) de intrare este de 15 lei.

*copii sub 10 ani au intrarea gratuită.

*banii stransi din vanzarea biletelor vor fii donati INTEGRAL Centrului de consiliere si asistenta specializata pentru persoanele cu tulburari de spectru autist si familiile acestora!

Biletele se pot gasi la caseria Teatrului Ioan Slavici sau in locatiile colaboratoare. Informații: 0743.111.428

Comments

comments

One Comment

  1. Reply

    […] trecut zile de cand marele eveniment anuntat si pe blogu-mi, ”Accepta, Ajuta, Iubeste” a luat sfarsit. Si cand spun ca ”a luat sfarsit” ma refer exclusiv la spectacolul de la […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Logo Limepitch Romania  Imagine magazin Casa Luminii  M-Car Service Auto în Arad  Logo ARC Arad - masini de închiriat  Visuel - magazin cosmetice profesionale

Pagini web în Arad  Lustre și aplice  Magazin auto în Arad  Inchirieri masini în Arad  Magazin cosmetice profesionale