Chio Chips, de la shaorma cu de toate la shorma in de toate!

Miturile sunt adevarate, nu doar ca avem shaorma cu de toate dar acum avem shorma in de toate. Intelesa-ti jmenu’?

Si chiar daca zis-am nasoale despre Facebook news feed, mai gasesc totusi mici bucurii printre randuri. Norocu’ meu c-am dat follow la niste ciumegi (aici cu sens pozitiv 😛 ) care ma tin informat. Mare multam tovarisi!

Pai, asa se face c-am dat peste un post semnat “Teo Haha“, adica ala care te face sa razi prin birturi, din care aflu ca Chio a lansat “noua colectie” de chips-uri: Chio Chips Shaorma si Chio Chips Aripioare Picante! Jur ca in prima instanta am crezut ca-i gluma treaba cu shaorma. Jur! Dar omu’ vorbea cat se poate de serios!  Unde mai pui ca la nici cateva ore de la lansare, Teo intra-n conflict cu PiaR-ul lu’ chips-uri!

Si ca sa nu creada careva ca blafez de dragu’ audientei, voila una felie print screen:

Si da!, am ajuns, doamnelor si domnilor, in acest punct al evolutiei noastre ca popor. Repet(!): de la shaorma cu de toate la shorma in de toate. Si cica PiaR-istu’ lu’ chips-uri e pus pe harta. Pai, pana una-alta, haidem sa-i admirat munca lu’ PiaR-istu’ de la Chio cel cu shaorma:

Cica “Incearca noile arome irezistile – Chio Chips Shaorma si Chio Chips Aripioare Picante“. PiaR-istule, iti dau eu una mai buna! Fi atent: Chio Chips, de la shaorma cu de toate la shorma in de toate! Asta-i pe sistemu’: if shit don’t work, just add some shaorma! Si asta-i gratis, urmatoarea-i pe bani 😉

Intrebare (retorica): cine dracu’ ar cumpara ceva recomandat de doi prunci care n-au trecut inca de pubertate?

Acest articol este, evident, un pamflet.

Comments

comments

11 Comments

 1. Reply
  Călin January 25, 2013

  răspuns neretoric la întrebarea retorică: probabil alte 3 milioane de pusşti şi puştoaice netrecuţi încă de pubertate. sau ceva mai puţini, că nu au cum să fie atâţia în România.

 2. Reply
  Călin January 25, 2013

  dacă apare şampon cu aromă de shaorma, jur că îmi cumpăr; nu de alta, dar măcar să ştiu şi eu cam cum miroase, că de mâncat, nici o şansă, nu-s shaormerist de profesie.
  iar nen-tu ăla de la Chio, care s-a ofticat din cauză de postare, chiar ar merita să mănânce măcar în viaţa de aci numai chipsuri cu aromă de shaorme şi de aripioare picante. şi să ne şi zică în fiecare zi cât de bine i-au picat.

 3. Reply
  Octa Khan January 29, 2013

  Pot sa mor linistit – pe bune!

 4. Reply
  Seran Paul January 29, 2013

  Astia de la Chio au fost mai rapizi decat cei de la Airwick…De mult astept spray de ala cu miros de shaorma.

 5. Reply
  adi January 30, 2013

  nu stiu ce m-a pus sa dau click pe blogul tau cand cautam articolul pe subiectul asta de la feeder. chipsuri cu shaorma e penal, dar glumele tale fortate ma intristeaza tare.

  desi sunt trecut de vreo 8 ani de pubertate(lucru pe care il regret, cum sunt sigur ca-l regreta multi altii), il recunosc pe puberul care tine punga de chio shaorma in mana: e kremlin sau krem, care a ajuns si-n finala Romanii au talent. Nu urmarim probabil, dar na, ne cheama entertrainer.tv, mai stim una-alta pe surse, daca tot avem domeniu.

  • Reply
   Gabriel Gorgan January 31, 2013

   Imi pare rau ca te-ntristeaza.
   Ba nu, nu-mi pare rau. Te priveste 🙂 )))

 6. Reply

  […] totusi exista! Exista Chio Chips cu Shaorma mai […]

 7. Reply

  […] vis-a-vis de posibilele arome Chio Chips. Drep e ca majoritatea-s mici ironii aparute dupa faza cu Chio Chips Shaorma. Si cand spun “mici ironii” pun accent pe “mici” pentru ca campania (asa am […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *