Click aici sa-l vezi pe Van Dame beat crita, dobitocule!

Acu’ mai bine de trei zile “laicuiam” o po(i)ezie semnata Marius Tuca. “Click aici, dobitocilor!” se numea opera-i lirica si tare mi-a placut. Pe bune!

Nu-i secret faptu’ ca-s fan Tuca (cel din Caracal) de pe vremea cand le zicea “verde-n fata“, si nu ma dezic de respectul pe care i-l port. Ba chiar tare mi-a placut emisiunea lu’ Badea cel Mircea cu Tuca ca (asa am vrut!) invitat.

Treaba e ca tare se plangea Tuca de cum se lupta el cu click-urile ieftine, cu can-can-urile si deontologia presarilor. Si-l cred, serios ca-l cred. Dar cand e vorba de tinut standardele sus, cu parere de rau spun ca treaba asta n-o mai cred.

vandame beat crita

Bun, drept e c-am intrat si eu printr-un click pe imbecilu’ titlu’ dar n-am stiu ca-i subiect de Jurnalu’ si m-a surprins faptu’ c-am ajuns pe site-ul lu’ Tuca. In plus, m-a surprins si abordarea subiectului. Articolul vine semnat de “29 Ian 2013 – 16:13” un autor cel putin lipsit de inspiratiune pentru ca daca urmariti cu atentie clip-ul in discutie, pe care l-am atasat si eu mai jos, veti vedea cat de stupida-i chestia, cat de romani sunt romanii si cum se chinuie ei sa-l faca pe Van Dame sa topaie pe manele (vezi Doamne!), si cum isi fac semne intre ei cum sa-l filmeze dintr-un unghi mai bun, poate-poate face-un leu de suta la can-can.

Drept e ca Van Dame e beat crita, nimeni nu contesta, dar abordarea din Jurnalu’, in raport cu filmare, exclusiv!, ii cel putin cretina.

Mno, cum e cu click-ul si cu dobitocii, domnu’ Tuca?

 

Comments

comments

2 Comments

  1. Reply
    Mihnea Iuga February 2, 2013

    Cred că am mai scris și la Rușanu pe blog, site-ul nu este ”al lui Tucă”. Este omul directorul publicației, iar Ciutacu redactor-șef, dar de site (și inepțiile SEOmaniace / megaloSEO) nu se ocupă dânsul și într-o măsură nici nu ar trebui făcută o paralelă între ziar și site, care sunt 2 chestii aproape complet diferite. ***Iar prin ocupă, înțeleg desigur că supervizează, nu efectiv dă click-uri sau aprobă articolele.

  2. Reply
    Gabriel Gorgan February 2, 2013

    Se prea poate 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *