Despre prima intalnire a bloggerilor aradeni din 2013 si o cafea

Si uite cum, de fiecare data cand ajung in Arad, imi dau intalnire cu gasca de ”Z-listeri” aradeni. I-am botezat asa de ceva vreme si n-am suparat pe nimeni. Aparent.

Ei bine, mie tare-mi place sa ma vad cu oamenii astia. Am mai fost la tot felul de intalniri de bloggeri si in continuare ma simt bizar printre som(n)itatile online-istice de prin alte orase. In Arad cred ca (inca) n-a pus nimeni coada la pruna. Alta explicatie n-am. Desi, daca stau sa ma cuget bine, sunt cateva prunde la care au pus bloggerii astia coada, dar asta-i alta poveste.

Bun, si daca tot e prima intalnire de gen din 2013 am zis sa cer gazduire prietenilor de la ”Cum faci bani din cafea?”.

*apropo: daca sunteti de prin Arad si vreti sa aflati mai multe, faceti-le o vizita la Coffee Clubul lor de pe Gh. Laza, nr. 11, de luni pana vineri de la 19:00. Si nu trebuie programare sau rezervare.

Si m-am luat de coarne cu Rusanu, am barfit chestiuni de mondenitate locala(lalalala) cu Daniel, Silviu si Cristina, Andrea, Adrian, Cristi si Diana, nitel de politichie cu Mihnea si diverse cu Jasmina, un blogger mai nou in grupul nostru.

Si daca va-ntrebati ce-am barfit, ei bine, i-am barfit pe mai marii bloggeri aradeni, noi fiind bloggeri de underground dupa cum se vede-n poza 😉

Si am complotat cat am complotat, am barfi(s)t ce-am barfi(s)t si am iesit in mainstream, acolo unde ne-am bagat si noi in seama pe facebook. Sa fim in rand cu lumea, ce dracu’.

Si daca tot l-am prins pe Asterix inca-n Arad, l-am chemat la o barfa internationala 😉

Si-am incalecat pe-o sa, si v-am zis povestea asa!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *