Canada, singura tara din lume care lucreaza, pe bune, la un proiect ANTI ZOMBIE APOCALYPSE!

Toata lumea-i la jugulara lu’ Ponta si a guvernului USL. Aia care nu-s acolo, isi fac griji pentru Lady Udrea si Blaga the Bulldog pentru ca, nu-i asa, se pregateste PDL-ul de mare adunare nationala (vezi Doamne).

Altii is fac in continuare griji pentru Vatican, Papa si viitorul/viitorii Papi. Circula un zvon cum ca-i nevoie de doi pentru a-l inlocui pe Papa Benedict al XVI-lea. Zvonuri dom’le, zvonuri. Sau?

Intre timp, ieri mai precis, guvernu’ canadian dezbatea aprins (simtit-ati prompteru’ vorbind?) un subiect cu substanta. Adica cum? Chiar nu-si mai face nimeni griji pentru un posibil… ZOMBIE APOCALYPSE ?  Scris-am in engleza, cu majuscule si bold, poate-poate citeste cineva formula de mai sus cu ton grav si apocaliptic. Cam ca-n filmele alea, stiti voi, alea!
In filmuletul de mai jos, roluri principale au: Pat Martin (Partidul Democrat Canadian, parlamentar) si John Baird (Ministrul Afacerilor Externe, Canada). Filmuletul a fost realizat in guvernul canadian chiar in timpul marii adunari populare, moment oportun pentru un ANTI ZOMBIE APOCALYPSE summit! Cred.

Reclama asta i-a inspirat oare?

sursa: buzzfeed.com & culturepub.fr

Comments

comments

One Comment

  1. Reply

    […] nu vine niciodata de Valentine’s Day, si glumit-am despre canadieni si planu’ lor anti zombie apocalypse, but i didn’t see this one coming ca sa va spun […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *