De ce nu s-a inscris Nikita la Eurovision 2013? (EXCLUSIV)

Da dom’le, ne pregatim sa Eurovision. Cantaciosi de renume au sa rupa topurile, sa-si rupa tocurile si mai toate instalatiile de brad din apartamentele spectatoare. Nume de renume si mari rapsozi de peste tot si-au ascultat chemarea si s-au inscris, pana duminica trecuta, la super competitiunea care are sa sparga timpane, sa starneasca sincere lacrimi de durere si patimi in mai toate zebrele pe care, cu atata usurinta, le calcam in fiecare zi in picioare.

Ei bine, anul acesta se anunta un (freak) show de show. Un mega (freak) show! Asa un (freak) show cum n-ati mai vazut. Unu’ d-ala de n-ai unde sa te ascunzi de el caci ruleaza si cu televizioarele inchise, si fara audiente, si fara sunet, si fara microfoane, asa ecou are sa faca-n lume.

Printre participanti se numara Lora (nu stiu cine-i), Luminiţa Anghel (tine de cultura generala), Elena Cârstea (cancan mistress), Electric Fence (nu stiu cine-s da’ suna a trupa), Cezar Ouatu (cum sa te cheme asa mai nene, cum?), Daniel Robu (lu’ Dumneze, cred), Liviu Mititelu (de la liga oare?), Alin Vaduva (#?), Naomi (atat!!!) si Robert (cu de toate) Turcescu. Acesta din urma a declarat pentru nu mai stiu ce papirus online ca a fost ambitionat de faptul ca C(huck) TP Norris joaca tenis in turneele Old Boys. Drept sa va spun n-am inteles legatura dar nah.

Si (freak) show-ul ar fi fost complet daca Nikita ar fi ajuns la timp sa se-nscrie, insa n-a fost sa fie. Nikita a ales sa prioritizeze dragostea, suferinta si iubirea. Pentru ca Nikita promoveaza amorul adevarata, si familia. Pentru ca Nikita oricum canta de-ti rupe ochii si n-are nevoie de ISO de la Eurovision.

Explicatia completa se afla in cantec(el)ul, de disculpare, de mai jos:

Acest articol este (evident!) un pamflet si stiti voi cum trebuie tratat 😉

Comments

comments

19 Comments

 1. Reply
  Jasmina February 5, 2013

  La nikita asta, coregrafia e totu’, o fi gandit-o cand era singura si il astepta plangand?:))

 2. Reply
  Patricia February 5, 2013

  Pai domnule Gabriel Gorgan nu pot sa va spun decat :GENIAL:)))
  uN intreg laborator de tehnica dentara va “aplauda” :))

  • Reply
   Gabriel Gorgan February 5, 2013

   Reverente pentru intreg laboratorul dentar 😀

   • Reply
    Mihnea Iuga February 5, 2013

    Băi Gabi, ăștia de la laborator fac mișto de tine; de ce să fi pus altfel ”aplaudă” între ghilimele? 😉

    • Reply
     Gabriel Gorgan February 5, 2013

     Hopa! Uite ca la asta nu m-am gandit 😀

     • Patricia February 5, 2013

      Mihnea si totodata domnul Gabriel Gorgan ,pai hai sa va spun ce fac “astia de la laborator” :lucreaza cu modele pentru/si cu dinti, deci au mainiile ocupate cu ceva :))…deci l-au “aplaudat”:))

 3. Reply
  Călin February 5, 2013

  Daniel Ouatu??? Daniel Robu??? Naomi??? se sparie gândul şi se duce în lume…toarăşul Turcescu dacă se mai face şi cântăcios, renunţ la colţul meu cu muzică şi mă profilez pe fotbal.
  acuma, tanti asta, Nikita, sau cum i-o fi zicând…io am auzit de unul Nichita Stănescu, am mai auzit de altul Nikita Mikhalkov, ba şi de unul Hrusciov, plus de un film pe care îl cheamă Nikita, făcut de Luc Besson; bun filmul, nimic de zis. dar tanti asta de care zici tu e un ceva care…nu-i 🙂

 4. Reply
  Călin February 5, 2013

  m-a pus sfântu de m-am uitat şi la tentativa aia de clip cu hahalera asta. câtă graţie pe ea, de mai poate împrumuta şi la alţii 😀

 5. Reply
  Gabriel Gorgan February 5, 2013

  Esti prea aspru Calin 😉

  • Reply
   Călin February 5, 2013

   crede-mă că am fost delicat, pot mult mai mult decât atât 🙂

 6. Reply
  Mihnea Iuga February 5, 2013

  Vorbă din străbuni (aplicabilă la orice, de la politică, procuratură 😉 la love, job și ce mai vrei tu, inclusiv Eurovision) : ce să faci dacă alții nu s-au înscris…

 7. Reply
  Alexandra Cristea February 5, 2013

  Ea mai lipsea. Ar fi fost bomboana de pe colivă! Ăăă, pardon, cireaşa de pe tort!

 8. Reply
  Lu February 7, 2013

  Mama ce foale are :)))))

 9. Reply

  […] Lista participantilor este cel putin hilara daca nu chiar jalnica. Nikita mai lipsea pentru ca peisaju’ sa fie complet. Intamplarea face ca Nikita nu s-a inscris la Eurovision. Doamne ajuta! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *