Ma tare surprinde

Ma tare surprinde faptul ca desi traim vremuri uber internaute, subiectele dezbatute, comentate si de mare interes in online ne sunt inca (!!!) livrate de televizor. Desi avem de la laptop-uri la telefoane, MP3-uri si MP4-uri, Pad-uri si iPad-uri, ceasuri si alte accesorii cu acces nelimitat (!!!) la internet, inca suntem sclavii televizoarelor.

Marii internauti romani, fie dau cu pietre dupa Mircea Badea si (uneori) dupa trustul Intact, fie share-uiesc stirileprotv, libertatea, cancan si (uneori) realitate, site-uri racordate aproape exclusiv (!!!) la televizoare aka presa audiovizuala. Si chiar daca uneori incerc sa ma refugiez pe twitter, ca-i ceva mai selecta informatia acolo (vorba vine), nu stiu cum se face dar si acolo dau tot de televizor. Ba mai grav, o selectie porcoasa si mizera de cancan-uri colcaie si acolo. Motiv pentru care am ales sa urmaresc tot mai multi strainezi cu ganduri interesante sau site-uri de specialitate, d-alea specializate pe profesionalism internautic.

Bloggerii nu se pun. In lumea bloggerilor subiectele fierbinti raman “ce/cum/cand sa scrii pe blog” si porcariile alea de articole de tip “cum sa-ti optimizezi blogul” sau “cum sa-ti maresti traficul”. Drept e ca mai sunt si bloggerii pirati, aia care se aventureaza la un stick de un giga mai ceva ca la o comoara bine ascunsa pe ceva insula pustie si blestemata.

Chiar atat de lipiti suntem de ‘monitoarele cu lampa’?

Comments

comments

6 Comments

 1. Reply
  Mihnea Iuga February 9, 2013

  Răspuns: da, ”suntem”.

 2. Reply
  Mihnea Iuga February 9, 2013

  Și totuși există un flux internet -> TV. Dar ar trebui să te numești Iulia Moțoc, Danileț, Macovei, Udrea, Băsescu, Năstase, Pleșu, sau Badea ca să ți se facă reportaje după ce scrijelești pe blog. 😉

 3. Reply
  Florin Ruşanu February 10, 2013

  Adevăru-i că trebuia să facă cineva PR şi pentru Intact 😛

  • Reply
   Gabriel Gorgan February 11, 2013

   Eh spanac! Bloggeri de renume (vezi Doamne) fac massive share la protv, prietene 🙂 )))

 4. Reply
  verdedeparis February 11, 2013

  Eu daca mai aud de bloggeri de renume, vomit. Ce kkt inseamna blogger de renume? Sunt oameni care cerceteaza epidemii, modificari genetice, cauta leacul ptr cancer (dar nu-l cauta unde trebuie) si pe aia nu ii cunoaste nimeni, aia nu au renume. Un tampit mic si insignifiant ca ala de apare pe la televizor cu reportaje pe la pro tv, nu mai stiu cum ii spune, ceva papagal cu injuraturi multe, ala e de renume si articolele lui consta intr-un link + 500 de injuraturi + o limba in fundul unui trust + un poll = renume. Ce inseamna blogger de renume? Nici macar nu inteleg, la ce ar trebui sa ma gandesc? Fiindca eu asociez succesul cu profesionalismul, nu cu popularitatea sau cu banii, deci ptr mine ala e zero. Minus unu chiar.
  Si da, e ridicol ca avem acces NELIMITAT la informatie si nu inchidem televizoarele. Va mai spun una ridicola: te poti autoeduca in orice domeniu, cu cei mai buni profesori din lume, poti cauta orice loc de pe planeta, poti vedea cu ochii tai din satelit cum arata, poti asculta orice formatie vrei, muzica din ooooooooorice colt al lumii, poti face orice cu timpul tau, de la a invata sa tragi cu arcul pana la a te uita ce face leul in savana. Si ce aleg majoritatea? O tequila in club, weekend de weekend. Da, mah, asta merita lumea fiindca e de kkt, asa ca ma bucur ca e prost informata si retardata fiindca oricum atata merita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *