SOC: Apocalipsa nu vine niciodata de Valentine’s Day?/!

Amu serios, chiar asa?

In fiecare an se trezeste cate unu’ sa traga de clopote sau sa urle la portavoce prin dracu’ mai stie ce piata publica cum ca se apropie sfarsitu’ lu’ oameni, vine apocalipsa, dupa Nelu sau dupa caz. Daca-i mai rasarit omu’ inventeaza si-o poveste faina, cu ‘detoate’ (vorba vine), de-aia aproape credibila. Daca mai are si ceva-nclinatii crestine, ca maiasii-s neseriosi si am revenit (din nou) le profetia biblica, are mai toate sansele sa faca subiectu’ stirilor de la ora cinci. Sau sapte. Nici nu mai stiu exact care-s alea cu violuri de babe-n crestetu’ muntilor, jafuri armate la mini ABC-ul din curtea vecina, reglari de conturi cu furci si topoare, in stil mafiot, evident!, sau accidente mortale cu nici-o victima.

Treaba e ca nimeni, da’ nimeni!, nu s-a sinchisit sa plaseze o profetie de-asta in juru’ datei de 14 Februarie, de Valentine’s Day adica.

Da’ de ce, dom’le? De ce?

Ce are Valentine’s Day?

Nu poate gazdui si Valentine’s Day o Apocalipsa? Ha?

Care-i treaba?

Si ma gandesc sa fac o petitie online pe tema asta! Care se baga?

Comments

comments

One Comment

  1. Reply

    […] presimtit-am eu ceva cand am zis ca apocalipsa nu vine niciodata de Valentine’s Day, si glumit-am despre canadieni si planu’ lor anti zombie apocalypse, but i didn’d see […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *