Vaca nu-i ca calul, calul nu-i ca magarul, si Mircea Badea nu-i ca Jon Stewart (VIDEO)

Si fost-a scandalu’ cu calu’ cel vaca sau vaca cea cal. Sau nu?

Aparent Romania face export de carne de cal cu eticheta de vaca. Ca carnea de cal o decide eticheta. Atat! Mai mult, smecheria cu “recunosti carnea de cal dupa culoare” e si aia o treaba aiurea pentru ca carnea de cal arata ca carnea de vaca oxidata. Sau carnea oxidata de vaca? Oricum, seamana!

Si oricum noua smecherie-i sa vinzi carne de magar in loc de carne de vaca de cal.

Si Mircea Badea nu-i ca  Jon Stewart!

De la minutul 3:30, recomand.

 

Si cacofoniile-s intentionate, apropo.
sursa: eater.com

Comments

comments

2 Comments

 1. Reply
  Mihnea Iuga February 21, 2013

  Jon Stewart nu e strain de Romania 😉 dand-o drept exemplu (negativ/umoristic) si cand a mai mers la Larry King Live; look it up. Despre cazuistica~carnii de cal… e un fel de Harlem Shake: adica nu e tocmai asa. Nu ar fi fost chiar vina abatorului din Romania (o spune si Ministrul Agriculturii) si nici neaparat a celui care a cumparat-o (distribuitorul). Pe scurt, uite aici ce zice LeParisien->`The protagonists pass the buck. Findus announced yesterday the filing of a complaint against X. The food group also accused the provider of its meat lasagna, the French company Spanghero, of having delivered Romanian horse meat labeled “beef” and French veterinary stamp. In turn, Spanghero proclaimed good faith yesterday and stated that he would continue the Romanian producer from which it was supplied. “We bought the beef (…) If this was a horse, we will turn against the Romanian supplier. ‘ Prin urmare, daca romanii de la abator (desi au certificatele necesare bla bla, autorizati europeneste) nu au destul de multa forta in proces (si in mass-media), ei o sa ramana drept vinovati. Trist… PLUS ca stirea a originat din Digi24, cei care au mai creat o isterie cu pixul rosu la corectat.

  • Reply
   Gabriel Gorgan February 22, 2013

   Din cate am vazut eu pare-se ca totusi a plecat niste carne de cal cu ambalaj/eticheta de carne de vita de la noi. Si-n lasagna 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *