Apropo de lansarea Samsung Galaxy S4

Am mai zis-o, si repet: nu-s blogger-ul ala care sa se-nhame la chestii tehnici si articole pe trend. Smecheria nr. 1 acum pe net este sa scrii despre Samsung Galaxy S4, noul telefon lansat de Apple. Pardon, Samsung. 😉
Ei bine, eu cum sunt varza la treburi d-astea tehnologice, ma duc pe mana lu’ Arhi, care zice asa:

“Uitati-va putin in poza, la specificatii. Galaxy Note 2 e peste el, desi a fost lansat in august 2012. Aberatiile alea cu swoosh, swipe, kies etc sunt facute pentru retardei care nu au ce face cu viata lor. In rest, tehnic, este sub SGN2, in special acolo unde conteaza, la baterie si la ecran.”
Poza:
samsung galaxy s4 vs note2Si mai zice ca telefonul are lag, “lag chiar foarte pronuntat, in unele momente”, si ca “e trist ca Samsung devine Apple 2, mai punem 512 de memorie si un patratel si gata, avem un telefon nou, pentru juisarea hipsterilor dependenti de noutatea tehnologica.”.
Exista totusi si o jumatate plina in pahar, doar ca nu-n paharu’ Samsung: “partea buna e ca vor creste vanzarile la Note2 și S3 mini si la HTC One, care este, probabil cel mai frumos si mai bun telefon al momentului”.
Si daca nu-i asa, recomandati-mi voi un blog priceput in d-astea, ca sa ma informez mai bine. 😛

sursa a fost mentionata-n text, cu link.

Comments

comments

One Comment

  1. Reply
    Florin Ruşanu March 15, 2013

    Cum să fie sub Note 2 la display? Şi la baterie nu te poţi pronunţa până nu-l ţii măcar o zi ‘în teste’. Să fim serioşi, nu poţi cere mactarzilor să scrie despre S4, dar da, mi se pare de o inutilitate ieşită din comun struţocămila asta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *