Cine stinge becul dupa Sobaru?

Stirea a fost lansata de Lucian Avramescu, pe pagina ampress.ro si preluata de o gramada de canale media online. Eu am prins stirea pe paginademedia.ro. Cam atat despre surse.
Si daca tot se stie ca omul e electrician, mi-am permis si eu o ironie, in titlu. Acum, nu pot spune ca-s mare fan Sobaru sau ca-s trist ca pleaca omul din tara sau ceva. Pot spune insa ca nenea asta are niste coaie cum putini dintre noi avem iar faptul ca s-a decis sa plece din tara imi confirma ca le are. Omu’ munceste si vrea sanse la o viata decenta prin munca. Prin munca-i cinstita, rudimentara si nobila prin excelenta. Atat. A incercat, intr-un moment de impas, sa traga un semnal de alarma, acelasi semnal de alarma cu care ne trezim noi in fiecare dimineata, si n-a dat rezultate, ce sa vezi. Dar a incercat.

Pe mine personal m-a cucerit prin simplitatea si onestitatea mesajului sau si nu pot decat sa-i urez mult succes in calatoria care-l asteapta. Trist este faptul ca Adrian Sobaru ramane in memoria colectiva ca un actor tragic dintr-o trista si scurta serie de reportaje aproape uitate.

Si uite asa, electricianul paraseste scena. Restul e bezna.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *