Cum se prezinta un doctor in stiinte ale comunicare in online

Si am ajuns si eu sa dau peste blogul lui Horea Mihai Badau, doctor in stiintele comunicarii si demiurg bine ascuns in anonimitatea primului manual de social media din Romania, o lucrare pe care n-am avut onoarea s-o citesc, da’ nici gandu’ s-o fac vreodata. Drept e ca nici n-am stiut de existenta manuscrisului pana de curand, si vina-i apartine lu’ Rusanu, care pare ca se tine mai informat ca mine.
Treaba e ca azi mi-a atras atentia un share de-a lu’ nenea Badau, share care pica sub incidenta lui “ASA NU!“. Mai grav este faptu’ ca, doctor intr-ale comunicarii online fiind, specialist in social media fiind, autor de nuvela pentru neinitiati fiind, omu’ se pricepe mai deloc in propriu-i domeniu.

Share-ul:

horea mihai badau

Textu’ foloseste epuizata formula “citeste aici”, formula catalogata ca SPAM de mai multi bloggeri amatori. Unde mai pui ca pana si cei mai neinspirati presari evita formula asta. Si-o evita de ceva timp, zic.
In link, un articol despre mizerabilul, execrabilul, grotescul si vulgarul Zoso, tata lu’ bloggeri. Si aici mi se confirma faptu’ ca omu’ chiar are o pasiune “ascunsa” pentru Zoso, pasiune care nici in trafic nu-l prea ajuta. Da’ l-a ajutat la nivel de awareness, caci eu stiam de un anume Horea Badau care a scris ceva despre social media si are nu stiu ce mare conflict cu Zoso. Si uite reach-ul. Si uite articolul.

horea badau zoso

 Da’ despre cum isi promoveaza omu’ blogu’, si cum se face citit de mai nimeni, vreti sa va povestesc?

horea mihai badau facebook

Da’ despre victimizarea-i de doua like-uri nu vreti sa va povestesc?

horea mihai badau blog

 

Si-n social media mai toti gresim, si mai gafam, si ne mai prostim. Da’ raman la parerea-mi ca ce face nenea asta e un mare  ASA NU! Si ma furnica o oarecare parere de rau vis-a-vis de studentii lu’ nenea asta, da’ ceva-mi spune ca o mare parte dintre ei il merita si ca cealalta parte il ignora si merg mai departe. Pentru ca nu-i chiar recomandabil sa te iei in gura cu profu’ atunci cand vrei si tu o fituica cu stampila si autograf de la minister, care sa confirme lumii ca esti un apt de campu’ muncii. Zic.

 

Comments

comments

One Comment

  1. Reply
    Vlad Iuga March 13, 2013

    Dl. Gorgan, Gabriel, entertrainere si mare online-ist, esti partinitor, dai doar in nenea cela :P. ASA NU, sustin cauza, insa nu trebuie sa il tai asa tare, hai sa ii dam sansa sa se corecteze… pana si alde brandul Vodafone, care are multi si mai mari pe statul de plata (specialisti in ale online-ului), a facut bannerul pe care il posteaza si in print screen-ul de la Zozo (intentionat :P) cu ‘minunatul’ ‘afla mai multe’…. faci ori ba eventul de antisocialmedia?nu de alta, dar sa ii inveti, sa le dai in boabe de cafea si mai invata ici si colo cate ceva lumea :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *