Cum te prinzi ca cineva se ia prea in serios pe social media?

Simplu: pune hashtag, “#” adica, in orice porcarie scrie pe Facebook sau Twittter.

Si-s multi Doamne. Tot mai multi. Si maine-poimaine nimic nu va mai avea valoare fara hashtag. #mancare nu va mai avea acelasi gust. #cafeaua nu va mirosi la fel. #soarele nu va mai radia ca pe vremuri. Omul nu-i om daca n-are hashtag, #om adica. Si nici #dracu nu va mai fi la fel de #negru !

#ABUZ !

Si jur ca-nteleg fenomenul, doar ca-i prea amuzant. Si cumva trist. #trist adica. Iar fenomenul hashtag a luat-o razna de ceva vreme, subiectu-i #vechi, dar acu-i de #nestapanit!

twitter social media

P.S.: Please #flirt #kindly with #socialmedia. #numazic 😉

Comments

comments

3 Comments

 1. Reply
  verdedeparis March 25, 2013

  Cel mai mult regret ca nu sunt un geniu al informaticii sa pot face un nou ceva de socializare ca nu mai suport twitter si facebook si google plus si blogurile. Just sayin’..

 2. Reply

  […] Eu nu-s cel mai mare fan hashtag, desi il mai pun si eu ici colo (#amzis, #numazic, #parereamea etc), insa astept momentu’ in care se va umple si Facebook de hashtag-uri, si va fi nevoit sa faca un manual de utilizare a hashtag-urilor pentru prosti. Twitter a postat zeci, poate chiar sute de mesaje prin care recomanda utilizatorilor s-o lase mai moale cu hashtag-ul dar despre asta vorbit-am deja aici. […]

 3. Reply
  Vlad Iuga June 23, 2013

  Treaca mearga, dar are partile sale pozitive hashtag-ul: asa se putea face conexiunea intre diverse platforme social media prin anumite aplicatii (de pe Twitter -> Facebook). Asta pe langa altele 😉

  In plus, un mic detaliu tehnic: nu orice cuvant poate fi transformat in hashtag (vezi cazul FB care, la 23 iunie, nu hashtag-uieste anii; ex.: #2013, #2014).

  @VerdeDeParis: oare ce profil ar avea platforma ta? #numaintreb ca sa fiu in stilu’ lui #Gorgan LOL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *