Eddie Izzard vine in Romania!

Si duminica-i numa’ buna pentru o ultima rasfoire, una superficiala evident, a stirilor interesante din saptamana pe care urmeaza s-o impachetezi. Pe bune. Te pui pe net si scroll-ezi in voie, fara vreun gand sau plan anume. Pentru ca-i duminica si frumos este sa respecti porunca celui mai maret si glorios si toate cele, sa te relaxezi adica. Asta daca nu vrei sa te trezesti cu baiatii astia peste tine-n casa!  Oricum vara sunt mari sanse sa iei bataie si de la Mos Craciun. Dar statistic vorbind, nu-s chiar asa de mari.
Eu insa sunt foarte incancant de faptul ca Eddie Izzard vine in Romania. Foarte!
Stirea a fost lansata de punchline punct ro candva pe la-nceputu’ saptamanii. Din stire lipsesea elementu’ veridic, ea aparand in urma unui newsletter nesustinut de site-ul official al lui Eddie, eddieizzard.com. Dar acum treaba-i oficiala:

eddie izzard force majeure romania
Force Majeure World Tour 2013” este in miscare iar in 29 aprilie ajunge si in Romania, la Sala Palatului – Bucuresti. Biletele se gasesc deja pe myticket.ro, de ieri chiar, dar ele se vor putea gasi si in reteaua magazinelor Diverta, la magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului Bucuresti. Preturile biletelor sunt accesibile si sunt ferm convins ca show-ul isi merita fiecare banut. Fiecare!

 sursa: eddieizzard.com, punchline.ro

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *