Important, pentru barbati, de stiut despre femei!

Tocmai ce mi-a rasarit treaba asta: niciodata, da’ niciodata, sa nu capitulati in fata lu’ “am stiut eu“! Niciodata!

Unu’ dintre cele mai mari mituri despre femei este simtul lor specific, si bun la orice/oricine. Acel “instincul meu de fata mare nu ma-nseala”. Acel quelque chose. Acel “ceva” care le pune pe femei intr-o umbra de mister. Nimic mai fals!

Sa va explic:

Stateam de cugetam la femei in genere. Nu stiu cum se face dar nu doar ca lucrez cu o gramada de doamne si domnisoare, da’ fac ce fac si ma-nconjor de tot felu’ de gagice si in viata sociala, si privata daca vreti. Si cum cugetam eu asa, am ajuns la concluzia ca asta este arma lor suprema, acest “am stiut eu“, sau “stiam eu”, sau “am fost sigura”, formula de pe urma fiind folosita adesea ca exclamatie concludenta, cu caracter de adevar absolut si irefutabil.

Asta-i! Asta-i arma suprema! Asta-i jugu’ pe care ti-l pune femeia in carca. Si cand vine momentu’ oportun, moment bine calculat si milimetric gandit, te-ncolteste faptura-ti draga pentru a-ti pune acest jug! Si e relativ simplu, tu tre’ sa-i dai dreptate, tre sa crezi ca instinctele-i supraomenesti te monitorizeaza constant, sa crezi ca esti previzibil si ca, culmea!, trebuie s-o iei prin surprindere din cand in cand pentru a-i da senzorii peste cap. Si asta-i momentu’ in care ai capitulat! Asta-i momentu’ cand jugu’ ti-a fost pus si tot ce va urma este pura manuire femenina. Din acel moment nu esti doar previzibil, esti predispus manuirii. Spun “manuire” ca sa nu folosesc cuvantul “manipulare” si sa dau unda verde unor reactii radicale. Bad karma fucks you up!

Psihologia inversa este primul pas. Si oricat de mult v-ati lauda voi barbatii ca stiti tot felul, si ca nu cadeti voi asa usor, si ca psihologia inversa-i depasita si toate cele, credeti-ma pe cuvant cand va spun ca toate acestea sunt alte mituri inventate tot de femei. Parte din pachete de mituri care va stimuleaza ego-ul si va umbresc judecata. Si nu spun c-ar fi asta marea realizare a femeilor, dar e si asta una dintre ele.

Si da, traim intr-o lume a femeilor si a barbatilor mandri purtatori de vagine, cu coaie bine asezate pe raftu’ din sufragerie, la vedere pentru toata lumea, da’ cu funtea sus, si pieptu’ dezvelit, si plini de hormoni, si care torc la prima mangaiere.

Si puteti sa-mi dati dreptate, sau sa-mi spuneti sa sunt un bou, un mare bou chiar, da’ eu tot o sa cred ca-s cel mai geniu si ca tocmai am descoperit maioneza.

Comments

comments

8 Comments

 1. Reply
  verdedeparis March 20, 2013

  Esti un bou :)) Nu te supara, dar ce varsta ai? Fiindca maximele astea pe care le scoti despre femei par a fi gandite de o minte nu mai mare de 20 de ani. Ori ai avut de-a face cu femei tipice la viata ta ori ai intalnit numai proaste din mahala (ceea ce nu cred ca e cazul, nici nici).
  Poate e asa cum spui in legatura cu ‘am stiut eu’, dar nu am inteles prea multe din post. Ce am inteles e ca tu vezi o relatie ca fiind echivalentul pierderii masculinitatii sau puterii de decizie personala.
  Cred ca generalizarea relatiilor de ‘cuplu’ aduce crezuri de genul celui expus de tine (manipulare, jug etc; wow, someone messed you up badly :)) ).
  Exista doar iubire care te invata ce sa dai, cat sa dai si cum sa te porti pentru ca la baza actiunilor tale sta dorinta de a face si pe altcineva fericit. Restul e tipologie sociala implementata aiurea de reviste, filme si oameni egoisti.

 2. Reply
  Monica March 21, 2013

  De acord cu parerea de mai sus 🙂 cu mentiunea ca mi se pare o gluma foarte buna. GG o sa imi spuna ca nu e gluma, dar ma risc 🙂 Ignor finalul si apreciez revelatia – nici femeile nu cred ca au stiut cum au folosit ele smirghelul pe post de lubrifiant de atata timp.

 3. Reply
  Libe March 22, 2013

  Eu sunt de acord cu un singur lucru. Femeile, conştient sau inconştient, consideră psihologia inversă cea mai sexy armă inventată ever. Şi crede-mă, o folosesc chiar între ele, femeile, nu numai pe bărbaţi. Aşa că, s nu te simţi mai cu moţ.

  P.S. Sper că-i bună maioneza. Poftă mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *