Sabina Elena avea o bandana tricolora

Sabina Elena avea o bandana tricolora. SOC!, SENZATIONAL!, EXCLUSIV!, NU O SA VA VINA SA CREDETI! ce avea Sabina Elena!

Cand eram mic, Ana avea mere si nici dracu’ nu-i avea treaba. Profu’ de mate era interesat de numarul ala de mere si de cum repartizeaza Ana merele alea, si cam atat. Drept e ca, pe vremea aia, Ana n-avea Facebook.

Si totusi, o fetita, Sabina Elena pe nume, avea o bandana tricolora. Si toti ii au treaba.

In ce lume traim, ba!

Comments

comments

10 Comments

 1. Reply
  Mihnea Iuga March 22, 2013

  Lumea zice ca e ”bentiță”

 2. Reply
  Gabriel Gorgan March 22, 2013

  Same thing

 3. Reply
  verdedeparis March 25, 2013

  Imi explica si mie cineva care e treaba cu bandana, va rog? Nu am inteles..

  • Reply
   Gabriel Gorgan March 25, 2013

   Pe scurt:
   Sabina Elena, un copil de 14-15 ani (cred!), s-a dus, de ziua ungurilor, la scoala cu o bandana tricolora pe frunte. Colegii ei de etnie magirara si un profesor au amenintat-o, si cu moartea, si treaba asta a facut valuri in toata tara. Si da, Sabina Elena traieste undeva prin secui land.

 4. Reply
  verdedeparis March 25, 2013

  Multumesc ptr rezumat. Dar de ce dracu s-a dus ea cu o banderola tricolora la scoala? Ei i-ar fi placut sa mearga vreun ungur cu banderola stindardului maghiar de ziua Romaniei? Inca o proasta care cauta expunere, lua-i-ar naiba de copii prosti care se lasa angrenati in prostii sociale inventate de politicieni. De parca ii pasa cuiva ca esti maghiar sau roman, la fel de prosti suntem toti, indiferent de etnie.

  • Reply
   Gabriel Gorgan March 25, 2013

   Prostia nu tine cont de etnie zici, ha?
   Sounds good. 😛

 5. Reply
  Classic13 March 26, 2013

  Esti ca verdele de paris..(constipat) expunerea cu bentita in culorile nationale este mult mai complexa decat pare, fetita este la ea in tara, pe cand bozgorii sunt niste intrusi. Nu inteleg cum de i am lasat sa ajunga aici..Aprofundeaza subiectul si mai vorbim.

  • Reply
   Gabriel Gorgan March 26, 2013

   Fiecare are dreptul la opinie, Classic13. Tin sa mentionez insa ca formula “bozgorii sunt niste intrusi” este o rautate gratuita si eronata in aceasi masura. In 2013, intr-o europa fara granite, o astfel de formula este nepotrivita si incitanta. Numa’ zic. 😛

 6. Reply
  verdedeparis April 1, 2013

  Classic13, care este probabil numele tau de scena pe mirc unde o freci a proasta pana iese praf, nimeni nu este un intrus niciunde atata timp cat s-a nascut in tara respectiva (si nici macar daca a imigrat). Tu dai dovada de o prostie tipic romaneasca si anume, orice straluceste putin ‘trebuie ca e aur’. Bai papagalule lipsit de ratiune, fatuca asta a incitat si a primit ce primeste un om care incita. Nu spun ca e corect, dar era de asteptat. Aprofundeaza tu gestul, papagalule, inainte sa repeti ca prostul fara sa analizezi, gestul ei are in spate teribilism, nicidecum o dragoste imensa de patrie.
  Dar ce ma pun eu sa explic unui prost? Ramai tu in imbecilitatea ta tinuta in viata de kktul care ti se serveste la televizor si lasa-ne noua macar internetul unde oamenii cu cap mai au putere sa gandeasca in liniste.

 7. Reply

  […] cu nici o lună, din senin a apărut o nouă criză pe agenda publică: laptele contaminat. După scandalul fetiței cu bentiță, după scandalul cărnii de cal, după scandalul campaniei anti-imigrare-anti-români, cetățenii […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *